1 cykl i pare pytan..
Napisano Ponad rok temu
Mam 20 lat i jade wlasnie pierwszy cykl z koksem. Zaczalem od Testosteronu i deki.. Wiem, ze moze za mocno na poczatek, ale jestem okaz zdrowia i mam nadzieje, ze mi nie zaszkodzi. Poza tym jestem juz w trakcie no i nie zamierzam przerywac cyklu ;] jak narazie wszystko swietnie gra.
Tescia mam 3 paczki po 5 strzalow i kluje go po 1ml co 3 dni. Deki 5 ampolek [razem 10ml] i kluje razem z tesciem. Tak wiec tescia mam 15 strzalow i 10 deki. Rozplanowalem to w ten sposob, ze najpierw dalem 2 strzaly tesia teraz jade tesc + deka i na koniec zostana mi jeszcze 3 tesia. Chodzilo mi glownie o to, ze odblok po tesciu robi sie po 2 tyg a po dece po 3 wiec jak skoncze tesia i odczekam 2 tyg bedzie akurat. Na odblok wezme Clomid przez 21 dni.
Chcialem sie spytac co na to powiecie. Czy nie przesadzilem jak na poczatek i co sadzicie o moim kalendarzyku strzalow. Moze lepiej kluc np co 5-6 dni a po 2ml ? Pozdr.
Jeszcze pytanko co do okresu regeneracji po cyklu. Kiedy on ma nastapic ? Kilka dni po ostatnim strzale czy z dniem rozpoczecia odbloku ? Podobno dobrze brac tez kreatyne zeby zminuimalizowac spadki. Kiesy zaczac ja brac ? Na czym w skrocie polega trening regeneracyjny ?
Napisano Ponad rok temu
Deca 5 amp po 2 ml w amp, pewnie holenderska z oragonu, w 1ml jest 100mg, czyli masz 200mg w 2ml tj. 5szotów po 200mg bijąc min. 200mg e7d, mało...
15 prolki na 8tyg też za mało bijąc min. 200mg e5d
Moja propozycja to tak jak bijesz 1ml prolki co 3dni, a bicie deci po 1 ml dobierz tak żeby ci się skończyła tydzień wcześniej niż prolka i odblok tak jak piszesz. Bicie częściej małych dawek spowoduje mniejsze wahanie się stężenia, pozwoli ci to coś poczuć przy tak małych dawkach i tak krótkim cyklu który powinien trwać z tych środków co najmniej 8tyg.
Kreatyne i trening regeneracyjny zaczynamy razem z odblokiem służy on przede wszystkim odpoczynkowi organizmu po bardzo ciężkim cyklu np: budowanie siły. W tym czasie regenerujemy nasze zasoby energetyczne i dajemy czas naszym mięśniom na odpoczynek. Stosuje się go również po powrocie z niedługiego odpoczynku do systematycznego treningu. Cykl trwa 2-4 tygodnie w zależności od stopnia naszego zmęczenia. W tym czasie trenujemy każą grupę mięśniową raz na 5-6 dni wykonując 12-15 ruchów w każdej serii ( z zapasem 2-3 powtórzeń, których nie wykonujemy. Liczba serii na duże partie - 12-16 oraz 9-12 – partie małe. Długość przerw pomiędzy seriami wynosi 2 minuty, natomiast przy ćwiczeniach typowo siłowych jak przysiady, wyciskania , martwy ciąg – 3-4 minuty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wbijaj co 7 dni 2ml i tak bedzie najlepiej
tescia mozesz walic tak jak teraz
kreatyne mozesz zaczac brac przed odblokiem
zaby juz działała jak go zaczniesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to mozliwe, ze ma na to wplyw koksik ? Wydaje mi sie, ze to wlasnie od tego, gdyz problem zaczal sie razem z cyklem.. Podniesione cisnienie itd czlowiek sie szybciej grzeje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozna mieszac w jednej strzykawce tescia olej i deke plyn
ze co jaki płyn jaki olej
Napisano Ponad rok temu