Mam 20 lat i jade wlasnie pierwszy cykl z koksem. Zaczalem od Testosteronu i deki.. Wiem, ze moze za mocno na poczatek, ale jestem okaz zdrowia i mam nadzieje, ze mi nie zaszkodzi. Poza tym jestem juz w trakcie no i nie zamierzam przerywac cyklu ;] jak narazie wszystko swietnie gra.
Tescia mam 3 paczki po 5 strzalow i kluje go po 1ml co 3 dni. Deki 5 ampolek [razem 10ml] i kluje razem z tesciem. Tak wiec tescia mam 15 strzalow i 10 deki. Rozplanowalem to w ten sposob, ze najpierw dalem 2 strzaly tesia teraz jade tesc + deka i na koniec zostana mi jeszcze 3 tesia. Chodzilo mi glownie o to, ze odblok po tesciu robi sie po 2 tyg a po dece po 3 wiec jak skoncze tesia i odczekam 2 tyg bedzie akurat. Na odblok wezme Clomid przez 21 dni.
Chcialem sie spytac co na to powiecie. Czy nie przesadzilem jak na poczatek i co sadzicie o moim kalendarzyku strzalow. Moze lepiej kluc np co 5-6 dni a po 2ml ? Pozdr.

Jeszcze pytanko co do okresu regeneracji po cyklu. Kiedy on ma nastapic ? Kilka dni po ostatnim strzale czy z dniem rozpoczecia odbloku ? Podobno dobrze brac tez kreatyne zeby zminuimalizowac spadki. Kiesy zaczac ja brac ? Na czym w skrocie polega trening regeneracyjny ?