co o tym sądzicie?? firma vitalmax
L-arignina
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: L-arignina
revel, Chodzi Ci o L-arginine ? słyszałem że jacyś naukowcy na uniwersytecie stwierdzili że podana przed treningiem powoduje o 50% zmniejszenie wytwarzania hormonu wzrostu, ale słyszałem też że np jak się ją bierze raz na jakis czas to sprawia ze jest go wiecej, ale podawna codziennie ma skutek odwrotny czyli to co stwierdzili Ci naukowcy.
Osobiścię nie mam się za królika doświadczlnego i nie łykam tego, ale jak wexmiesz powiedz co i jak
Słyszałem też że arginina pomaga w gojeniu ran, urazów itp. Ale czy to prawda też nie wiem.
Arginina jest też związana z popędem seksualnym, poprawia go podobno, sam nie brałem wiec nie moge powiedziec na sobie czy działa czy też nie.
Osobiścię nie mam się za królika doświadczlnego i nie łykam tego, ale jak wexmiesz powiedz co i jak
Słyszałem też że arginina pomaga w gojeniu ran, urazów itp. Ale czy to prawda też nie wiem.
Arginina jest też związana z popędem seksualnym, poprawia go podobno, sam nie brałem wiec nie moge powiedziec na sobie czy działa czy też nie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jeszcze kupić mamie ?
- Ponad rok temu
-
Dawkowanie gainer+kreatyna
- Ponad rok temu
-
Mam takie pytanie
- Ponad rok temu