Kolejny Cykl, kolejne pytania
Napisano Ponad rok temu
wraz z początkiem Sierpnia zaczynam kolejny 8 tygodniowy cykl na mase z takimi suplementami:
Nitrobolon II 1050g
białko Nitroprogen 1300g
HMB 230 kapsów
Mass xxl 2500g
A teraz moje pytania:
1. Proszę rozpisać mi te suplementy tak aby wszystkiego wystarczyło mi na 8 tygodni (ilość i porę dnia) [3 treningi tygodniowo]
2. Czy mogę (czy ma to sens) do całorocznej suplementacji dodać L-Carnitine green Tea albo CLA green tea aby powoli spalać tłuszcz? Wydaje mi się że ma to sens ponieważ te środki mają działanie lipotropowe a nie termogeniczne.
3. Co będzie lepsze CLA czy L-Carnitine?
4. Czy mogę dodać sobie 20 minut biegania przed treningiem i czy będzie to miało sens?
z góry dzięki za pomoc
pozdro
Napisano Ponad rok temu
odpada nic ci to nie daHMB 230 kapsów
a diete masz?1. Proszę rozpisać mi te suplementy tak aby wszystkiego wystarczyło mi na 8 tygodni (ilość i porę dnia) [3 treningi tygodniowo]
jak nie jestes na spalaniu tluszczu czyli jezeli nie walisz rzezby or something to mozesz se to odjacCzy mogę (czy ma to sens) do całorocznej suplementacji dodać L-Carnitine green Tea albo CLA green tea aby powoli spalać tłuszcz?
CLA3. Co będzie lepsze CLA czy L-Carnitine?
decyduj albo masa albo rzezba albo redukcja4. Czy mogę dodać sobie 20 minut biegania przed treningiem i czy będzie to miało sens?
Napisano Ponad rok temu
a diete masz?
Z dietą jest tak że przestrzegam ją w 60% czyli na 1 posiłek zawsze płatki, na 2 jakas kanapka z indykiem i czarnym chlebem, na 4 po treningu tuńczyk z "czymś"
Na pozostałe posiłki uważam co jem czyli nie jakieś kiełbasy czy frytki, ale niekiedy jakiś kotlecik z kurczaka, biały chlebek wpadnie.
Chyba będę sobie liczył Węgle i Białka i będę uzupełniał się suplementami ale w jakich porach je brać najlepiej?
Napisano Ponad rok temu
mass xxl po treningu tylko raz w ilosci 100g w dnt miedzy posilkami tez 1 porcja
nitro II
dt przed treningiem i po treningu
dnt naczczo
Napisano Ponad rok temu
nitrobolon ci powinien starczyć 5g na porcje czyli mala czubata lyzka w 3 porcjach diennie w dni tr. rano na czczo, 30 min przed treningiem, bezposrednio pop treninguWitam
wraz z początkiem Sierpnia zaczynam kolejny 8 tygodniowy cykl na mase z takimi suplementami:
Nitrobolon II 1050g
białko Nitroprogen 1300g
HMB 230 kapsów
Mass xxl 2500g
1. Proszę rozpisać mi te suplementy tak aby wszystkiego wystarczyło mi na 8 tygodni (ilość i porę dnia) [3 treningi tygodniowo]
w dni nie tr. rano na czczo 5g i o porze w której masz trening zwykle 5 g.
a HMB nie jest na mase tylko na rzeźbe, tego massa xxl to ci starczy na jakieś 2-3 tygodnie
ale jak chcesz brac to 100g na porcje czyli ok 10 łyżek stołowych 2 razy na dzien i w dni treningowe 100g 30 min po treningu po kreatynie 30 min rozmieszaj w 300 ml wody
a białka też mało kupiłeś na 8 tygodni bież w zależnosci ile ważysz czyli na 1 kg ciała 2g białka raz dziennie.
a rozpisz se też diete bo na dobrej diecie możesz bez tych białek i masówek dobrze wyjść
Napisano Ponad rok temu
a ja jestem FARAONa HMB nie jest na mase tylko na rzeźbe
25 dnitego massa xxl to ci starczy na jakieś 2-3 tygodnie
jest miarka takze problemu nie powinno byc no ja bym dal mleko i dal go wiecej bo slodkie jak cholera jestale jak chcesz brac to 100g na porcje czyli ok 10 łyżek stołowych 2 razy na dzien i w dni treningowe 100g 30 min po treningu po kreatynie 30 min rozmieszaj w 300 ml wody
a czemu na 8?a białka też mało kupiłeś na 8 tygodni
2 razybież w zależnosci ile ważysz czyli na 1 kg ciała 2g białka raz dziennie.
no z tym sie zgadzama rozpisz se też diete bo na dobrej diecie możesz bez tych białek i masówek dobrze wyjść