anapolon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokładnie cwicze pół roku brałem juz mete z omka
lokurva to teraz bym Ci proponowal do tego antka dorzucic inse+z 1g omo/week i fajnie bedzie
a tak powaznie to jestem pewien, ze po cyklu spadnie i Ci masa i siła i jedyne co zostanie to zryta wątroba.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak brales koks po tygodniu cwiczen to jetsem pewien ze 90% soku zmarnowales bo nie miales nawet wyrobionych receptorow.ja bralem po tygodniu cwiczen koksy i jest elgancko , lepiej niz sadzialem;)
Napisano Ponad rok temu
ciekawe podejscie zeby po tygodniu cwiczen sie kluc w takim krótkim czesie czlowiek nie jest w stanie wykonac dokladnie cwiczen a z reszta jedzie na treningu ogolnorozwojowym który przynajmniej trwa cztery dygodnie poza tym kiedy zaczyna sie cwiczyc organizm sam dochodzi do pewnych granic rozwojowych miesni i sily po tem robi sie maly zastuj i dopiero wtedy mozna cos sobie zapodacja bralem po tygodniu cwiczen koksy i jest elgancko , lepiej niz sadzialem;)
Napisano Ponad rok temu
początki sa zawsze najgorsze, jak ja zaczynalem chodzic i robilem serie na klatę 25kg , a obecni juz koledzy z silowni wyciskają po nawet 200 cos kilo
takie cos wkurwia i chcialem jak najszybciej osiagnąc ich poziom, bynajmniej w pewnym stopniu... ale jakos tego nie zrobilem, nawet odzywek jeszcze nie biore, zaczynam we wrzesniu polowie
a i tak sila zaje,biscie mi poszla bo przy wadze
dokładnie wczoraj: 65,85kg wycisnąłem 90kg
i to dopiero po 5,5 miechach stażu...
no a co do adriann to lepiej Ty gainerka se kup, a za 2 miesiące mono
ja tam sobie powiedziałem że ewentualnie za koks sie wezme jak skoncze dojrzewac i juz bede miał te 2 lata minimum stazu
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Napisano Ponad rok temu
tylko podziwiac i zyczyc dalszych sukcesówa i tak sila zaje,biscie mi poszla bo przy wadze
dokładnie wczoraj: 65,85kg wycisnąłem 90kg
i to dopiero po 5,5 miechach stażu.
Napisano Ponad rok temu
dziękitylko podziwiac i zyczyc dalszych sukcesów
dokładnie cwicze pół roku brałem juz mete z omka jeden cykl
a tu dokladnie widac że nawet koks na początku nie zastąpi dobrego treningu bo gość ćwiczy tyle samo co ja i wazy tez tyle samo a cisnie 25kg mniej
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej dla Ciebie to kup jakis monohydrat, a jezeli chcesz koniecznie juz cos mocnego to kup stacka: storma, horse powera, xpanda, czy animal....
poważnie przy takim malym stazu, chu.jowym treningu i diecie jaką posiadasz (sądze tak po Twoich dotychczasowych wynikach i po tym ze brrales juz koks)
to po tym najlepiej Ci sila i masa zostanie, bo po koksie CI spadnie !
Napisano Ponad rok temu
a poczym niema ?to kazdy wie wiec niepisz takich glupotpo natku cholerne spadki pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
meta od 7 lipca prolo 10 lipca 2 ampy
- Ponad rok temu
-
Czy to oryginał czy fake.....?
- Ponad rok temu