bo jak mam jakieś suplementy to je chowam przed starszymi
 bo jak mam jakieś suplementy to je chowam przed starszymi   i im nie mówię że biorę czy wy też tak mieliście albo macie. a jeśli macie sposub żeby ich przekonać to napiszcie bo moja starsza to nie nabiera sie na to że sąto aby witaminki
 i im nie mówię że biorę czy wy też tak mieliście albo macie. a jeśli macie sposub żeby ich przekonać to napiszcie bo moja starsza to nie nabiera sie na to że sąto aby witaminki  

Napisano Ponad rok temu

bo jak mam jakieś suplementy to je chowam przed starszymi
 bo jak mam jakieś suplementy to je chowam przed starszymi   i im nie mówię że biorę czy wy też tak mieliście albo macie. a jeśli macie sposub żeby ich przekonać to napiszcie bo moja starsza to nie nabiera sie na to że sąto aby witaminki
 i im nie mówię że biorę czy wy też tak mieliście albo macie. a jeśli macie sposub żeby ich przekonać to napiszcie bo moja starsza to nie nabiera sie na to że sąto aby witaminki  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
hhaha, dobreto zapytaj, czy jej zaszkodziło jak jej do jedzenia dodawałeś

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) zresztą mój brat jest lekarzem i wyperswadował matce (głównie), że suple to jeszcze nic złego. a tak w ogóle to nie chodziło nawet o suple, tylko o to żebym nie zaczął brać czegoś mocniejszego
  zresztą mój brat jest lekarzem i wyperswadował matce (głównie), że suple to jeszcze nic złego. a tak w ogóle to nie chodziło nawet o suple, tylko o to żebym nie zaczął brać czegoś mocniejszego   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
juz to widze jak czyjas matka wbija sobie koks hehehehhehheehhee

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeśli macie sposub żeby ich przekonać to napiszcie

Napisano Ponad rok temu
szkoda kasy tak ci sie zdaje ze to cos daje co najwyzej to ci daje ubytek kasy z portfelaej biosterol to nic zlego ja jade na tym i ok xD
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 a najbardziej laska:)
 a najbardziej laska:)

Napisano Ponad rok temu
 Ja tam chce zeby poszla
 Ja tam chce zeby poszla  
 Napisano Ponad rok temu
 Wchodzę do lekarza z matka i mowie ze ćwiczę, lekarz na to : no widzę ze klatka sie rozbudowała no ogólnie cale ciało. Bierzesz coś ? No biorę kręte etc a on na to. Sterydy
 Wchodzę do lekarza z matka i mowie ze ćwiczę, lekarz na to : no widzę ze klatka sie rozbudowała no ogólnie cale ciało. Bierzesz coś ? No biorę kręte etc a on na to. Sterydy  Ja w łach a starsza już dygawa
 Ja w łach a starsza już dygawa  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Co sądzicie o tych suplach ... ? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| prosze o pomoc przy suplach....cykl masowy + aero :) | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Pomoc w suplach... | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Do kogoś kto sie zna na suplach :P | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| masa po suplach a tesciu ?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych