Cytat
Nie wafluj hehe (Eljot moj taki dalszy ziomek z miasta [przyp. redakcji hehe])Eljot jeszcze jest fajny
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Nie wafluj hehe (Eljot moj taki dalszy ziomek z miasta [przyp. redakcji hehe])Eljot jeszcze jest fajny
Napisano Ponad rok temu
INEED$ napisał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakeis fajny tytly piosenek wlasnie tego typu?
Napisano Ponad rok temu
meriZe, Ty tylko OSTRego suchasz?
![]()
![]()
![]()
O.S.T.R - zly , brzydki , szczery
Napisano Ponad rok temu
wez mnie czlowieku nie rozsmieszaj, takimi tekstami tylko potwierdzasz to jak bardzo jestes ograniczony.to jest raper a nie jakis peja i inne typu cwele
najbardziej profesjonalne bity robi liroy, zostal odznaczony OG (oryginal gangsta)ostry ma najlepsze bity w Polsce
Napisano Ponad rok temu
najlepsza nutka na dolka jak dla mnie Nagly Atak Spawacza wymiata ma tam jeszcze fajne nuty np. ławka,psycha mi siada,itd.n.a.s.-aleja nr 6 grob nr 4
Napisano Ponad rok temu
wez mnie czlowieku nie rozsmieszaj, takimi tekstami tylko potwierdzasz to jak bardzo jestes ograniczony.
najbardziej profesjonalne bity robi liroy, zostal odznaczony OG (oryginal gangsta)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Liczy sie jak ludzie głosują
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to to żeś wymienił zespoły a on chce tytuły piosenekwwo
borixon
ostr
hemp Gru
morwa
k44
paktofonika
Firma oczywiście he
itd itp he jest tego trochę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Merize - szacunek, też uważam, że OSTR to jedyny strawny raper (przynajmniej w Polsce)
. Dla mnie w ogóle ta "muzyka" jest niesamowicie prymitywna i bez życia.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu