Troszke koksu---poradźcie co i jak...
Napisano Ponad rok temu
Mam na imie Adrian ...wiek 29lat waga 77kg przy 175cm wzrostu czyli typowy ektomorfik.
Cwicze juz 6 miesiac (z przerwami prawie 3 lata) w zwiazku z tym iz przy mojej budowie ciala
wieksze przyrosty sa praktycznie nie osiagalne ( bez dopalaczy) mam pytanie do bardziej doswiadczonych kolegow:
Na stanie mam 8 strzałow Deca (grecka 200mg)
10 Stanabol 50mg
10 Testost. Prolongatum
100 tabl. Methandienone
3 Pregnyl (hcg)
+ wiadomo odzywki + hepatil itd
Chcialby z tego zrobic 8 tyg cykl w zwiazku z tym mam pytanie jak najlepiej to zrobic i czy po takim cyklu trzeba sie odblokowac clomidem czy wystarczy pregnyl?
Myslalem zeby brac standardowo 200mg deca na tydz.z 50mg stanabolu ale poradzcie w jakie dni i jak brac czy mozna pomieszac deca z tesciem bo wiadomo ze winko jest na bazie wody.....za porady z gory wielkie dzieki...pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takim cyklu 12 clomidu wystarczy i sie go wali 3 tygodnie po ostatnim strzale;)
za mało clomidu i 2 tyg po ostatnim strzale
tak jak kolega napisał wyzej za ostro jak na pierwszy cykl zdecydowanie za duza bomba... zrezygnuj z decy i wina lub mety
waga 77kg przy 175cm
taki typowy ektomorfik to to nie jest
Napisano Ponad rok temu
no ta to po omce 3 tyogdnie fakt;) po prolce;) uu to tu sie pomylilem myslalem ze jeden listek clomidu wystarczyza mało clomidu i 2 tyg po ostatnim strzale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ladnie? ; oo myslalem ze slabo , ze wiece jtroche pojdzie no ale cooz chyba az tak zle nie jest!a po dece z susta wwiecej wleci ?6kg masy to bardzo bardzo duzo i 10kg na ławce również
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takim cyklu 12 clomidu wystarczy i sie go wali 3 tygodnie po ostatnim strzale;)
za mało clomidu i 2 tyg po ostatnim strzale
tak jak kolega napisał wyzej za ostro jak na pierwszy cykl zdecydowanie za duza bomba... zrezygnuj z decy i wina lub mety
Rozumiem ze jest to za duza dawka? jak na 1 cykl ( bo raczej sie nie wlicza ze kiedys troche sie brało?) czyli gdybym wywalil z tego metanabol (watroba wolna) i zostawil deca winstrol i prolo to jak to proponujesz wziasc zeby sie za szybko nie zablokowac i nie nabrac wody....mnie do szczescia ( na razie ) potrzeba doslownie 8 kg miesnia i bedzie dobrze bo rzeba jest dobra...
a co z pregnylem mozna to wziac czy raczej nie ....np.zamiast clomidu? pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
prolo 1-10 200mg e5d
meta 1-4 20mg ed
HCG jesli nie zmalały jest zbedne clomid to podstawa samo HCG cie nie odblokuje
Napisano Ponad rok temu
clomid jest niezbedny , a tamto mozesz dac komus albo wyjebac;)a co z pregnylem mozna to wziac czy raczej nie ....np.zamiast clomidu?
Napisano Ponad rok temu
prolo 1-10 200mg e5d
meta 1-4 20mg ed
Tylko ze wszedzie gdzie czytam polecaja deca ze jest najmniej "trujaca" itd.wiec nie lepiej ja sobie wziac ja nie jestem typem wariata co mysli ze jak wezmie wiecej i mocniej to bedzie lepszy efekt za stary juz jestem zeby tak myslec myslalem ze polaczenie deca i winstrol to dobre rozwiazanie...podobno dobry miesien potem przyrasta moze zrezygnowac z czegos innego np prolo i wziasc deca 200 na tydzien + jeden strzal winstrolu 50mg na tydzien i troche metki co sadzisz...?
Napisano Ponad rok temu
reguła jest taka ze jak bierzesz deke tooowiązkowo musisz wziąsc teścia zeby sie nie zablokować potęznie... biorąc deca + wino nmie nabierzesz suchego mięsnia to jaki mięsien chcemy zrobic mozemy kontrolować odżywianiem... a i jeden strzał na tydzien wina to z deczka mało musisz bic go conajmniej 50mg e0d (co drugi dzień)
zdrowia
Napisano Ponad rok temu
heh... nie wiem gdzie takie bzdury wyczytałes...
To juz nie wazne gdzie sie to widzialo.....
Mysle ze wezme deca + prolo co 7 dni plus metke w faktycznie wina sobie odpuszcze bo faktycznie trzebaby go bic co 2 dni. jak myslisz taki cykl jak napisalem bedzie dobry...?
Poradz prosze ile wziac clomidu zeby sie odblokowac (juz wiem ze 2 tyg po ostatnim strzale)
Dodatkowo mam pytanie moze glupie ale czy bic deca z prolo np w poniedzialek i trzalem zaczynac tydzien czy lepiej bic na koniec tygodnia jak to najlepiej zaczac z treningiem...dzieki za info.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
junior co? pierwsze slysze ze po dece z winkiem nie idzie czysty miesien od trening utez to jest uzaleznioen cyz czysty czy ne iale od typu sterydu bardziej
mało jeszcze wiesz...
erni,
metke sobie odpuśc
deka 1-10 200mg week
prolo 1-11 200mg e5d
clomid 2 tyg po ostatnim strzale 24 tab clomidu pierwszy dzien bierzesz 4 tab w nastepny dwie tan w kolejny dwie tabletki i nastepnie do konca zapasu po jednej tabletce codziennie przed snem..
Dodatkowo mam pytanie moze glupie ale czy bic deca z prolo np w poniedzialek i trzalem zaczynac tydzien czy lepiej bic na koniec tygodnia jak to najlepiej zaczac z treningiem
bez róznicy
hmm.. jesli chcesz bic co 7 dni deke i prolo razem to troche lipa bedzie bo masz 4ml soku do wbicia w jeden dzien prolo bij co 5 dni a deke co 7 dni
Napisano Ponad rok temu
hmm pewnie napewno ty mnei czegos nauczyszmało jeszcze wiesz...
Napisano Ponad rok temu