Byłem po LO i raczej nie chciałem iść do woja, a bałem się, że na studia sie nie dostane proste. Zrobiłem se więczabezpieczenie. Skończyłem niezły nawet licencjat na UW i jakoś tak zaczeło mi czegoś brakować.
  Byłem po LO i raczej nie chciałem iść do woja, a bałem się, że na studia sie nie dostane proste. Zrobiłem se więczabezpieczenie. Skończyłem niezły nawet licencjat na UW i jakoś tak zaczeło mi czegoś brakować.Odmieniło mi się jakieś 1.5 roku temu i zaczełem mysleć poważnie o woju- po roku mozna zawsze ubiegać się o zmiane kategorii w WKU, a potem przed komisją. Czy tak?
Jestem teraz na uzupełniających- ale wiecie jak to jest....

POWAŻNIE ROZWĄŻAM CZY NIE WNIEŚĆ O ZMIANĘ KATEGORII - może choć na zasadniczą służbę się załapie. Możecie radzić chłopaki, a może macie takie doświadczenia jak ja????
  POWAŻNIE ROZWĄŻAM CZY NIE WNIEŚĆ O ZMIANĘ KATEGORII - może choć na zasadniczą służbę się załapie. Możecie radzić chłopaki, a może macie takie doświadczenia jak ja????No, może też ktoś wybirea się do woja teraz i napisze o swojej fajnej jednostce.... CZEKAM
ELO

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Opisałem pewną sytuacje i tyle. Zwyczajnie ZASTANAWIAM SE CZY DO WOJA NIE WARYO IŚĆ??!! Moze nie tylk odsłużyć sowje, ale i tam zostać. Do tego muszę zmienić kategorie jak wiecie. CZekam na WASZE OPINIE i SUGESTIE
 Opisałem pewną sytuacje i tyle. Zwyczajnie ZASTANAWIAM SE CZY DO WOJA NIE WARYO IŚĆ??!! Moze nie tylk odsłużyć sowje, ale i tam zostać. Do tego muszę zmienić kategorie jak wiecie. CZekam na WASZE OPINIE i SUGESTIE

Dzięki za deszczy pytań. Fakt nie che mówić o tych szczegółach na forum - moge Ci je opisać w prywatnych postach- jeśli chesz
  Dzięki za deszczy pytań. Fakt nie che mówić o tych szczegółach na forum - moge Ci je opisać w prywatnych postach- jeśli chesz 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook