smak białka
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanie, moze nie jest zbyt inteligentne ale coz musze sprobowac...
mianowicie; od dzisiaj biore perfect whey protein o naturalnym smaku, nie wiem czy u was tez tak jest, ale jak dla mnie jest ochydne, praktycznie nie do upicia... ale to bym jeszcze przezyl gdyby nie to, ze pijac tego supla mam odruchy wymiotne dodam jeszcze ze pije to z woda. Da sie cos z tym zrobic? np zapijanie tego woda lub sokiem, mozna tak? albo jakis sposob zeby nie poczuc smaku tego paskudztwa:P
bardzo prosze o pomoc chlopaki....
Napisano Ponad rok temu
Ale suple i odżywki tak mają ze są niedobre - niektóre
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja właśnie słyszalem ze z tą laktozą to występuje u ludzi starszych wiec z mlekiem mozna pic.pij z mlekiem! ch.uj z laktozą,
Napisano Ponad rok temu
będzie lepsze, zwłaszcza smaki takie jak wanilia albo naturalnydzisiaj sobie wypije z mleczkiem na noc, mam nadzieje ze bedzie lepsze;)
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole mam pytanie co do perfect whey protein, co myslicie o tym produkcie? duzo przytyliscie po tym?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie czym moge to popijac najlepiej? pozdro
Napisano Ponad rok temu
zgadzam siea tak wogóle to trzeba było kupić ultimate protein treca:P
walisz do mleka i pijesz to nie jest sok wisniowy ze smakuje to ma cie rozbudowac sie nie pier.dol tylko do mleka do gardla i po sprawie jak pijesz to pomysl o dupach a nie o smakumam pytanie czym moge to popijac najlepiej?
Napisano Ponad rok temu
a mama mówiła najpierw spytaj synuś na forum zanim sie wygłupisz
a białka takie jak olimpu czy biogenixa są pyszne z wodą
Napisano Ponad rok temu
A ja ci powiem kupiłęś smak naturalny czyli z definicji obrzydliwy
a mama mówiła najpierw spytaj synuś na forum zanim sie wygłupisz
ja mam biogenix'a waniliowe, ale coś słabo z woda a z mlekiem smakuje jak jogurcik praktycznie
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z przedmowca- wanilia i truskawka pycha.. czeko troche gorzej ale pije i nie haftujea białka takie jak olimpu czy biogenixa są pyszne z wodą
Co do mleka, wcale nie jest ono takie zle jak o nim mowia i do laktozy mozna organizm przywyczaic (zaczynamy od malych i ciagle zwiekszamy dawki).
Jeszcze dzis wrzuce skany z arta z Kifu, wlasnie o mleku. Szukac panowie w odzywianiu
EDIT: Theanswer, pewnie za duzo wody dajesz- na porcje bialka dawaj 100-150 ml wody i jest ok
Napisano Ponad rok temu
właśnie tez zwróciłem uwage na ten art w kif'ie, ale skanera nie mamCo do mleka, wcale nie jest ono takie zle jak o nim mowia i do laktozy mozna organizm przywyczaic (zaczynamy od malych i ciagle zwiekszamy dawki).
Jeszcze dzis wrzuce skany z arta z Kifu, wlasnie o mleku. Szukac panowie w odzywianiu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
do wszystkiego zaczynajac od malych dawek organizm moze sie przyzwyczaic nawet arszeniku. tylko pytanie teraz brzmi komu sie chce codziennie pic mleko zaczynajac np od pol szklanki po miesiacu przejsc na cala szklanke itd. troszke glupota zwlaszcza ze woda jest za freezaczynamy od malych i ciagle zwiekszamy dawki
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
A co z kranu ciagniesz?zwlaszcza ze woda jest za free
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...