winstrol
Napisano Ponad rok temu
potrzebuje rozpiski i chociaz podstawowych informacji na temat cyklu
a mianowicie chcem zobic na samym winsrolu w tabletkach i zeby to nie byl cyklon z ogromnymi dawkami tylko taki lekki zeby skutki uboczne byy minimalne
-19 lat
-72 kg
-185 cm
- cel: zwiekszenie sily statycznej i dynamicznej no i moze troszeczke masy (egzaminy na awf - trening juz pod to mam rozpisany)
-2 lata temu probowalem cos z meta i tesciem ale to bylem zamlody i zaglupi
-tluszczu naprawde malo
-lekkoatletyka no i kulturystyka
-no jestem wysoki i chudy ale jak na swoja posture, wage to mysle ze z sila nie jest tak zle, no i tluszczu praktycznie nie mam
chcialbym zaczac na poczatku czerwca zeby w polowie lipca byc w szczycie swoich mozliwosc (egaminy)
ile wyniosl by mnie taki cykl razem z odblokiem no i podstawowymi oslonkami i najwaznieszcze CZY TO MA SENS
z gory dziekuje za pomoc
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie mam, ale polecono mi jak narazie stanol z EC 10mg/100tab i do tego 24tab clomidu za 180 zl. ale to i tak chcem zaczac na poczatku czerwca takze mam jeszcze czas.masz zakupiony towar??
ale teraz chcem to zrobic z glowa i dla wazniejszego celudalej jestes zamłody jaki staz na siłce ?
trenuje z przerwami od 3 lat i jak pisalem to nie jest moja jedyna dyscyplina, lekkoatletyka tez jest dla mnie wazna, probowalem tez cos z SW dlatego do silki przykladalem sie czasem na maksa a czasem niestety coraz mniej.
WARTO ROBIC TEN CYKL ?? bo naprawde zalezy mi na poprawieniu wynikow z lekkiej.
Napisano Ponad rok temu
odradzam szczerze!
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
masz za malo wiedze i zle predyspozycje genetyczne, a na dodatek na winstrolu masy nie zbudujesz nic,
i po winstrolu 24 tabs clomidu to za wiele
12 starcza jesli juz
Napisano Ponad rok temu
12 starcza jesli juz
8 starczy..
whatever, a myślałeś nad suplementacją??
Napisano Ponad rok temu
Ja bym wział na razie stak kreatynowy-zrobisz jak uwazasz.
Napisano Ponad rok temu
wlasnie skonczylem cykl na estrze i aminkach.whatever, a myślałeś nad suplementacją??
tak jak pisalem nie zalezy mi na masie tylko sile bo potem dobrze sie ja zamienia na sile dynamiczna co jest podstawa na tych egzaminach wstepnychmasz za malo wiedze i zle predyspozycje genetyczne, a na dodatek na winstrolu masy nie zbudujesz nic,
rok temu bralem nitrobolon no i szybkosciowki troche sie poprawily ale no szczerze nie duzo.Ja bym wział na razie stak kreatynowy-zrobisz jak uwazasz.
chodzi mi o te egzaminy nie zalezy mi na tym zeby caly czas osiagac super wyniki w sporcie mam inne cele w zyciuwhatever, nie warto! bo potem bedziesz tylko sie w tym pograzal jak nie bedzie postepow bedziesz znowu bral i tak bedzie caly czas!
Napisano Ponad rok temu
p.s. mysle jeszcze nad dorzuceniem do tego b12
Napisano Ponad rok temu
pomysl kompletnie idiotyczny
koks ci tu nie pomoze
a i bez niego dasz spokojnie rade
Napisano Ponad rok temu
trenuje pod tym kontem juz od wrzesnia z przerwa na swieta\ferie.zacznij moze trenowac a nie ty chcesz brac koksy zeby jakis egzamin sprawnosciowy przejsc
na poczatku robilem sile tym treningiem 5x5 potem bylo miesiac na troche masy, potem znowu 5x5 i teraz jestem w trakcie robienia sily dynamicznej aha no i oczywiscie caly czas aeroby i czasem basen. trening ukladalem z instruktorem.
dobrze sie odzywiam, suple mam juz za soba i chcialem teraz wymaksowac swoje mozliwosci. no ale nie za bardzo dostalem od was rady... trudno
pozdrawiam i zycze jak najlepszych osiagow w sporcie.