euro 2012 co o tym myślicie?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co jak Większość z tej kasy rozkradną?
glupie pytanie. pewnie ze nie rozkradna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
glupie pytanie. pewnie ze nie rozkradna.
heheheheheheheheheh
dobre dobre....
a jak z UE dostali kase na budowe nowych drog kiedys kiedys?
moze cos sie ruszylo troche ale dostali taka kase ze by mogi te drogi rozkuc i odnowa pozakladac wszystkie, a co sie okazalo to doły żwirem pozasypywali i happy bo zaoszczędzili
wiesz, na chuj im nowe drogi jak moga nowe mercedesy kupić
Napisano Ponad rok temu
Te pieniądze też nie są w cale tylko i wyłącznie dobra stroną. Mało że UE da sporo kasy to jeszcze sie zaporzyczymy czyli do naszej gospodarki zostanie wpompowane nagle baaaardzo duzo hajsu co może przyczynic się do powstania hiper inflacji czyli spadku wartości pieniądza i zamiast zapłacić za chlebek 2zł to zapłacicie 10ł że o kreatynie nawet nie wspomne . Bezrobocie spadnie? No może troche spadnie na okres przygotowań do 2012 a później tak jak było - h.. zimuje o ile w ogóle będzie miał kto pracować z naszych rodaków a nie przyjadą np. Rosjanie itp. bo znając życie zwykłemu robotnikowi wysrają z łaski przysłowiowe 900zł i Polak nie bedzie chciał za to tyrać.
No i oczywiście część kasy rozkradną Ktoś sobie dom pobuduje, ktoś kupi nowego Maybaha itd.
No ale są też korzyści - nasi kibice spuszczą wpier... całej reszcie
Żeby nie było że jestem jakimś pesymistą to oczywiście zgadzam się że to plus dla turystyki itp. ale żebyśmy tylko na tym nie stracili więcej niż zyskamy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niech złotowka spada mam 100$ na wymiane
Napisano Ponad rok temu
niech złotowka spada mam 100$ na wymiane
to jest wlasnie egoizm naszego spoleczenstwa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie masz racji, polska notuje w ostatnich latach tylko koniunkture wzwyzkowa, nie mowcie ze jest inaczej bo potwierdzaja to roczniki statystyczne z ostatnich lat, wyszlismy z depresji i mozliwe ze w 2012 bedziemy blisko szczytu, ale mam nadzieje ze nie za blisko, bo potem czeka tylko spdek.Ta podnosi się tylko że jak zapity żul. Co wstanie to zaraz znowu lądowanie na morde
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
bedziemy blisko szczytu, ale mam nadzieje ze nie za blisko, bo potem czeka tylko spdek.
jak osiagniemy szczyt to nie zostaje nam nic innego jak podkoczyc i byc ponad szczytem a potem jeszcze podskoczyc wyzej bo miesnie nam sie wyrobia... no i tak coraz wyzej !
Napisano Ponad rok temu
jak osiagniemy szczyt to nie zostaje nam nic innego jak podkoczyc i byc ponad szczytem a potem jeszcze podskoczyc wyzej bo miesnie nam sie wyrobia... no i tak coraz wyzej !
ta podskoczyc ciekawe jak podskoczyc Giertych Lepper Kaczynscy w rzadzie to sie naskaczo ulala szykujcie walizki
Napisano Ponad rok temu
Slaski stadion...Najwiekrzy w PL...a co? rezerwa....niby nie spelnia wymogow....No ale jednak latwiej zmodernizowac stadion.
Najwiekrza porazka dla nas to beda DROGI..i jestem tego pewien....moze troche tych drog sie wybuduje..jak przyjada bedzie w miare..ale jak beda wracac to juz beda dziury na tych drogach lol....teraz tymbardziej bo beda robic tak,,zeby tylko szybko skonczyc'' ;/ ;/ ;/
Niemcy niby chca nam pomoc...? jakby oni sie zajeli drogami to wtedy to rozumiem.... ;]
ale jakies + tez sa.....Hotele zarobia..buduja sie nowe teraz...cos sie rusza... zastrzyk gotowki bedzie/jest przeogromny...tylko go wykorzystac a nie wdupic w bloto co nasi b. dobrze potrafia
Dokąd Siły Nam Zostanie-My żyjemy By Się Bić
Po Nas Przyjdą Też Nastepni-Będą żyli Tak Jak My!!
Napisano Ponad rok temu
w ogole sie wszyscy martwicie na zapas.
Napisano Ponad rok temu
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on