G-WHEY - HOLLYWOOD LABS
Napisano Ponad rok temu
co o nim myslicie, bo skladowo a tym bardziej cenowo prezentuje sie nieprzecietnie:
Skład:Mieszanka Białek Serwatkowych (Hydrolizat Białek Serwatkowych, Izobat Białek Serwatkowych, Ultra/Mikro filtrowany Koncentrat Białek Serwatkowych), Białko Jaja, Kazeina Micelarna, Kakao, Naturalne i Sztuczne Aromaty, Sukraloza
porcja per 30g: 22g białko, 4g wegle, 1,5g tluszcz
cena 169zł za 4540g
nie z allegro
Napisano Ponad rok temu
chmmm wiec gdzie haczyk?
Napisano Ponad rok temu
niska cena wynika zwlaszcza z tego ze sklep jest likwidowany i zostal wykupiony przez inna korporacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja obecnie posiadam 2 "wiadra" owego bialeczka i musze przyznac, ze przypadlo mi do gustu, Swietna rozpuszczalnosc - wystarczy kilka ruchow szejkerem i juz sie pieni!!. Nie mieszalem w szklance lub kubku,wec nie wiem jak sytuacja wyglada jecnak sadze ze nie bedzie problemu. Co do smaku, w tej chwili otworzylem "truskawke", nie mam zadnych zastrzezen - jedno z lepszych smakowo bialke jakie jadlem. Moja rada: jesli posiadasz 169 zl gotowki smialo inwestuj w owy produkt. Aha posiadam, jescze smak "banan", choc nie probowalem, ale zapewne jest ok.
P.S. To moj pierwszy post a zarazem odpowiedz.
Pozdro.
Ciekawi mnie dlaczego ludzie nie wierza Cyberowi?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Ale to byl tylko jedne przypadek i sadze, ze to smak taki juz byl skopany. Wiekszosc supli, ktore zakupilem nie sprawialy problemu.
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Mowiac o suplach to tylko raz sie nacialem kupujac vault'a citrus punch- w smaku przej...., nie dalo sie go konsumowac. Kumpel, ktory nie jedno zjadl i wypil powiedzial, ze sprobuje. Po paru dniach mowi, ze tego "chu...." sie nie da pic.
Ale to byl tylko jedne przypadek i sadze, ze to smak taki juz byl skopany. Wiekszosc supli, ktore zakupilem nie sprawialy problemu.
Pozdro.
nam tu sie rozchodzi o produkty z konkretnej firmy Hollywood Labs, a nie ogolnie
z tego co zglebilem nt. m.in tego bialka, to nie ma z nim zadnych walkow, jedynie w dosc duzym opakowaniu jest stosunkowo malo odzywki, ale to czesciowo wynika z duzej gestosci czy czegos tam - prochu.
Wojtekx a o co ci sie konkretnie rozchodzi?
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.