Potrzebuję rady !
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i liczę na profesjonalne rady !
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a tak na poważnie sperma składa się w ponad 50% z aminokwasów, więc pasowało by dodać jeszcze jeden posiłek do diety (ew. gainer
 )
 )i nie wal konia jedną ręką, bo możesz mieć jak mój kolega w lewej ręce 4cm większe ramie

(mańkut) - ale to mu zostało po teściu i nocnych ćwiczeniach
 (mańkut) - ale to mu zostało po teściu i nocnych ćwiczeniach   

Napisano Ponad rok temu
 ) itd. Może stąd wynika nadmiar białka w moim organiźmie, bo chyba dlatego mam ochotę na perwersyjne zabawy. Pozatym, jęśli bym się nie masturbował to i tak dostanę tzw. "mokrą noce" i duża część mojej spermy ucieknie podczas snu.
) itd. Może stąd wynika nadmiar białka w moim organiźmie, bo chyba dlatego mam ochotę na perwersyjne zabawy. Pozatym, jęśli bym się nie masturbował to i tak dostanę tzw. "mokrą noce" i duża część mojej spermy ucieknie podczas snu. Będąc już przy odżywkach to chciałbym zapytać: niebawem kończę 1 cykl kreatynki, stosowałem ją 6 tygodni i teraz będzie 4 tyg przerwy. Czy w przerwie nastąpią jakieś zmiany w organiźmie? Chodzi głównie o spadek siły, masy, itd.
Napisano Ponad rok temu
po tych 4 tygodniach znow chcesz brac kreatyne ? jesli tak to za wczesniej musisz odczekac ze 3-4 miesiace. dalej kreatyna to nie steryd to co zbudowales naturalnie zostanie. ale cos tam lekko poleci bo mono zatrzymuje wode jednak i tak jestes zawsze na plusiei teraz będzie 4 tyg przerwy. Czy w przerwie nastąpią jakieś zmiany w organiźmie? Chodzi głównie o spadek siły, masy, itd.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 wiec wychodzi co 3 miesiące bo watpie ze jak ktos pojedzie na kreatynie 6 tygodni i zrobi tylko 6 tygodni przerwy ze nastepny cykl bedzie rownie efektywny zwlaszcza na tej samej formie kreatynie. juz nie pisze o tych co robia cykle na 4 tygodnie wtedy odstep 4 tygodnie rowniez stanowczo za malo
 wiec wychodzi co 3 miesiące bo watpie ze jak ktos pojedzie na kreatynie 6 tygodni i zrobi tylko 6 tygodni przerwy ze nastepny cykl bedzie rownie efektywny zwlaszcza na tej samej formie kreatynie. juz nie pisze o tych co robia cykle na 4 tygodnie wtedy odstep 4 tygodnie rowniez stanowczo za malo

Napisano Ponad rok temu
 chyba ze jak bede robil zezbe to dozuce moze trzeci
 chyba ze jak bede robil zezbe to dozuce moze trzeci  

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a tak na poważnie sperma składa się w ponad 50% z aminokwasów, więc pasowało by dodać jeszcze jeden posiłek do diety (ew. gainer
)
aleś pie.r.dolnął o czlowieku
wal śmiało, nie ma przeciwskazan zdrowotnych
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
takze trzeba by tego włąsnie wiecej dostarczyć jak sie trzepie nałogowo

Napisano Ponad rok temu
Jak juz to sperma składa sie w większości z aminokwasu argininy
właśnie, o to mi chodziło

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
no kurfa forum kulturystyczne,...., a sie tak smieje z nie ktorych wypowiedzi jak bym palil zielsko! tak 3mac!!w takim razie nie pukaj w jajko bo ci miesnia spadną i w koncu znikniesz, zostanie sam huy i ręka na nim

--
Powrot