recepty-kox
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez tak myslaem vdziekiProlo 2 opakowania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzisz do ginekologa ? czy moze znajomy nim jest?
okres mi sie spóźnia i musze iść na dniach
Tamox z EGIS PHARMACEUTICALIS kosztuje na recepte 20gr a z EBEWE jest za 0zl.
hehe niezła cena ale mówisz o jednym listku czy całym opakowaniu czy jak? o ile mi wiadomo tamox z egis ma 30 tab. (20mg. tab.) jedno opakowanie a to troche sporo jak na 20gr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a clom dostepny w polskich aptekach jest z tego co pamietam tylko w wersji 10 tab/opakowanie, 50mg/tab
zgadza się, kupowałem go na recepte przy pierszym cyklu, Clostilbegyt z Egis a cena to 5zł z groszem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam nigdy nie probowalem, byc moze jakis aptekarz/aptekarka sprzeda Ci sally bez recepty bo to chyba zalezy od "szkodliwosci" srodka bo np zincas forte w wiekszosci aptek sprzedadza bez recepty chociaz powinien byc sprzedawany tylko z recepta.
Napisano Ponad rok temu
srodka bo np zincas forte w wiekszosci aptek sprzedadza bez recepty chociaz powinien byc sprzedawany tylko z recepta.
u mnie na dzielni nie chcą sprzedac tego schitu bez recepty ale na innym osiedlu dłuzej sie pogada i wydaja bez recepty...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no co Ty? to przyjedz do radomia, kupowalem ZF w ponad 10 aptekach i w kazdej mi sprzedawali , w niektorych tylko troche marudzili:)
no widzisz a u mnei same pierdolone służbistki pracują... ale mozna spokojnie wyrwać w innych aptekach na innych osiedlach...
Napisano Ponad rok temu
tak samo b12 tez na recepte
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co na czwarty cykl
- Ponad rok temu
-
Durabol.
- Ponad rok temu