Boldenone; Ganabol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ganabol to Eqipoise czyli Boldenon! Osobiście nie wbijałem, ale słyszałem mnóstwo dobrych opinii. Minusem gababolu jest stężenie tylko 50mg/ml ale wiekszosc underow mozna dostac w wersji 200mg/ml. To jest środek o przewadze działań anabolicznych więc na 100% przyda się jakiś androgen.co sadzicie o tych srodkach
btw zostaje tylko ta niewyjaśniona kwestia teratogenności
Napisano Ponad rok temu
co do teragennosci to jest takie cos ale nie w pokoleniu po nas(czyli nasze dzieci) tylko w kolejnym gdzies o tym czytalem ale niestety nie pamietam gdzie w kazdym razie na jakims zagranicznym boardzie,
osobiscie znam goscia ktory walil bolda i po tym zrobil 2 dziecie i oboje sa w pelni zdrowe, bez zadnych ubytkow itp
Napisano Ponad rok temu
to nie zmienia mojego nastawienia do tego środka, co za różnica czy moje dziecko czy wnuk nie bedzie miało rączki. Tak i tak to straszna tragedia i niewarto ryzykowac. Tyle, ze ta kwestia nie jest wyjaśniona do końca. Naukowcy mowia rozne rzeczy, ze np EQ jest teratogenny, ale tylko u kobiet i tylko w pierwszym trymestrze ciązy... ja tam póki to nie zostanie wyjasnione wolę nie ruszać tego środka.nie w pokoleniu po nas(czyli nasze dzieci) tylko w kolejnym gdzies
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Humatrope
- Ponad rok temu
-
LIBOL
- Ponad rok temu
-
deka+wino+prop ??