Pierwszy raz .
Napisano Ponad rok temu
Ale wydaje mi sie ze podejscie kazdego do strerów jest indywidualne dlatego zalozyłem Noffego pościka .
Z siłką mam stycznośc od 2 lat.
I przez te dwa lata pracuje na niej bardzo ostro ( ostro ) ze tak powiem nie opierdzielam sie :PP. Trenuje 4 x w tygodniu. Przez ten czas udało mi sie podnieśc 100 kg na ławce prostej < z czego jestem niezmiernie dumny
Diete trzymam ( bardzo sie staram ) nie zawsze sie udaje. Ale jak jest okazja to daje rede... ;]
185 wzrostu i koło 73-75 kg wagi. Strasznie cieżko walcze o każdy jeden nowy Kg dlatego postanowiłem wspomoc sie Pierwszy i zarazem osttani raz czyms mocniejszym.
Jestem po kilku cyklach na krecie . po gajnerach i innych odżywkach , Myslałem ze nigdy nie napisze tutaj takiego tematu ale jednak wypadłoi
Powiedzmy ze zdecydowałem sie na " typowe " 100 tablet mety ( powiedzmy bo nie jestem jeszcze pewien w 100 % )
-Troche tych tematów o Sterach sie juz naczytałem ale z tego wsyztskiego bardzo mi trudno wywnioskować jaki rodzaj jest ( tej mety ) najlepszy ;D
- Czy po takiej dawce beda ' widoczne" lub odczuwalne jakie kolwiek skutki uboczne ?
- Jak to wszystko dawnować.
Do tych tableteczek mam zamiar dokupić jakiegoś x-panda czy jakas mocniejsza kretke
gajnera albo białko + węgle.
Gdybyscie mogli rozwiać moje wątpliwości i powoli pokolei wytłumaczyc na czy m to wszystko polega ( te pare pytań u góry )
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Pojęcie o diecie masz i o suplach o metananbolu pomuysl za paręlat jak juznic nie będzie działało lub wogóle.
Napisano Ponad rok temu
masz 16
To jest dośc stary Nick
Mam już 18 latek ;] .... X panda szamałem i musze przyznac ze wspaniały produkt.
Ale spodziewałem sie czegoś lepszego ...
juznic nie będzie działało lub wogóle
Włąsnie dlatego pomyslałem o mecie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sa samo napisanie "Noffego" dalbym ci bana
i jak wiesz ze byly takie tematy to po huja zakladasz kolejny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz niby 18 lat a w profilu rocznik 89. czyli 17 jak ja ;< wałujesz coś ;<
To jest tak ze my jestesmy rocznikiem 18-nastek
A w sumie osttanio to jak 18-nasto letni chłopak to sie czuje. Pozatym Prawko juz robie
a za pare " dosłownie" pare mieś bedzie ta osmiemastka
Troche to " zwałowałem " bo i wy zaczelibyscie odradzac. Serdecznie przerpaszam
WojtekX,
To bedzie mój pierwszy i ostatni " cykl " o ile do niego dojdzie. Wiec naprawde jeden temat chyba Ci duzej różnicy nie zrobi ?
Wolał bym sie dowiedziec dokładniej co i jak a nie zlepiac sobie ta wiedze pokolei z różych tematów. Zeby potem jakies bzdety mi nie wyszły i zebym nie popełnil Błędu.
zlotyy, Prof uzupełniony.
serdecznie byłbym wdzieczny gdybyscie mi pomogli. Jak nie to bede szukac kogoś Innego ;((
Pzdr ; * magiśś :PP
Napisano Ponad rok temu
za samo napisanie "Noffego" dalbym ci bana
zgadzam się- za pisanie takich słów (np."chcem", "nom") będę dawał 7 dniowy odpoczynek od forum
Napisano Ponad rok temu
To bedzie mój pierwszy i ostatni " cykl "
jasne, kazdy tak mówi
Napisano Ponad rok temu
I tak zrobisz jak zechcesz, ale przeważnie jest tak że dobre rady
są dla autorów złymi radami.
Bo myślenie że koks to lek na kompleksy i że czyni cuda jest mylna ,ssa to silne leki które nie są obojętne dla organizmu zwłaszcza młodego nie sugeruj się tymże znajomy zjadł 100tabsów metki i nic mu nie było jak itak nie ma wiedzy to większośc mu spadnie, nawet 100 przy nie umiejętnym stosowaniu w młodym wieku nie jest obojętna dla zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
100 przy nie umiejętnym stosowaniu
No i własnie oto mi chodzi. Umiejętne stosowanie dlatego z ta prasba zwrociłem sie do was. Widziałem ze pomagacie sporo osob odchodzi z tego forum z zadowolonymi minami=D.Gdzies czytałem ze meta to lek na rany ( przyspia gojenie czy coś takiego )
i stosujac go zgodnie z " ulotka " Chyba nic powazniejszego sie nie stanie..
tego Xpanda jadłem w wakacje i musze przyznać ze nawet z dieta i innymi suplami nic wspaniałego nie zdziałałem. Jedynie co to cholernie mi siła urosła. ;]
Naprawde u mnie jest strasznie ciezko z kazdym Kg.
Co do moich qmpli. To musze przyznac ze jeszcze zaden z nich tego nie stosował. Nie chodze na jakies wielkie siłownie tylko ćwicze w gronie z qmplami
Wcale tak nie mysle i nie myslałem. Chobi mi o pare konkretych Kg. Co doże koks to lek na kompleksy
jasne, kazdy tak mówi
Mówie serio i poważnie. Pierwszy i Ostatni raz . CHyba ze potym beda strasznie kosmiczne przyrosty ( w co nie wierze ) ...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli chcesz mase zrobic to kup sobie jakieś suple masówki i duzoo jedz!!!!!
Ile bym nie jadl. Jakiej bym diety nie trzymał Ciezko z tymi Kg. ; ( Naprawde Ciezko.
Panowie Doradzicie cos czy mam sie z ta pprasba do kogoś innego zwrocic ?..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem czy dieta by niepomogła!! a prubowałeś chociaż
Czytaj wyzej mam diete którą Trzymam . Tajkowa moja dietka jest z tego forum ( podwieszone tematy ) ... i jeszcze w moim dzienniku jest ... Co prada nie zawsze moga ja utrzymac ale mniejwiedcej 6 na 7 dni w tygodni jest spełniana w 100 % ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chobi mi o pare konkretych Kg
kup sobie meter ziemniaków i je zjedz w psotaci frytek czy co tam lubisz i nato samo ci wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
sam sie oszukujesz ze ja masz
gdybys mial i trzymal ja rygorystycznie to byc tu nei przychodzil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczekam jeszcze z rok jak i nie wiecej
mozecie mnie " uświadomic" w jakim stopniu takowe 100 tabsów psóje watrobe ??
Czekam na wasze wypowiedzi
Pzdr
PS prosze o szczere odpowiedzi