a to na psyhe huyowo działa. to wiem z własnego doświadczenia sprzed paru lat.
- Kurcze to bardzo istotny skutek uboczny. Słyszałem jednak że prowadzone były badania na ten temat i u zdrowych mężczyzn nie odnotowano zmian w psychice. A ogólnie jakie to były zmiany?? Wzrost agresji czy coś jeszcze?? Aha i jak jest (TYLKO TAK SZCZEŻE!) z uprawianiem sexu po cyklu?? Moga być problemy?? Jeżeli tak to nie zdecyduje się na to nigdy. Zaczałem troche czytać na ten temat i pytać bo nie chce żeby mnie coś zaskoczyło jak już się kiedyś zdecyduję Dlatego przepraszam za moje czasem banalne dla was pytania. Mam nadzieję ze zrozumiecie
pozdro
hmmmm troche dziwnie to wyciąłeś
ale ,huyowy wpływ był jak miałem spadki i to drastyczne!!! ale kto ich nie ma, jak w ciągu tygodnia odpływa 5 kg wody z ciała???? bo to przez te duże dawki mety ,szybko puchniesz szybko spada.!!! aaa i brałem 4 tygodnie metke+gejnerek masa +7kg po tygodniu po odpływia wody +2kg
w trakcie brania same pozytywne skutki na psyhe,lepsze samopoczucie ,wzrost własnej wartości itd......
jak u mnie ,zero wzrostu agresji hyh nom po mecie nic takiego nie bedzie jak wzrost agresji!!!!!!
teraz po 6tyg od tego cyklu na mecie+mono jest super cacy ,obwody i waga poszły troche w dół ,ale to przez to że robie redukcje+pracuje po8/10godzin na budowie.
looknij w profil!
co do sexu ,to z tydzień jakoś nie miałem ochoty
a teraz wsio fyrka
przepraszam za moje czasem banalne dla was pytania. Mam nadzieję ze zrozumiecie spoko
[/b]