wejdz tutaj !!!
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj Wojtekx a jak jeść ten clomid po ile ??? 150 pierwszego dnia pozniej po 50 czy bedzie za duzy zeskok??? i tak 36tab wszamać:>
Napisano Ponad rok temu
a co do clomidu to ok!! niektórzy biorą 200mg w pierwszy dzień a puźniej po 50mg!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak wszystko sie zgadza bo w ryskiej ,tzn w ruskich metkach garażowych produkcji to i tak do końca nie bedziesz wiedział co jest w tej tablecie co własnie ją połknąłeś jakiś czas temu leciał program na TVN-ie o sterach i podrubach ,jak to kolesie produkują mete z duzo tanszych koxów dla koni ,a to juz jest totalny syf.wyobraż sobie ze taka firma scanbeh wel.scan tzn ,rzekomo producent mety ,a to tylko producent opakowań ,a na mecie producenta brak!!!! ktoś moze napisać ze scan oryginalnie jest w papierowym pudełku ,huy prawda ,i tak patrząc na oryginalne leki z apteki to wsszystko jest napisane skąd i kto dany stuff produkuje.wiec jak chcesz pewny stuff to kup metke by PL,hmmm ja brałem scan i zadziałał zajebiścieruska meta jest lepsza od polskiej..........lepiej pompuje bo jest mocniejsza ale i duzo brudniejsza od polskiej dla tego polska jest zdrowsza ale gozej sie po niej pompuje
podsumowanie : drukarka do etykiet z allegro 70zł,plastikowe pudełeczka scanbeh ~ 40gr szt.ubijak do tablet z netu 40zł,stery dla koni w tabsach/proszku .tanizna !! ....koszt produkcji 1 op BRUTTO =~4zł kasa sie szybko zwróci za sprzet
hyhyhyh sam zaczne produkować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w czym ma byc polska zdrowsza ?????? no w czym???? kurwa bo ja nie rozumiem.
wyobrazcie sobie mercedesa wyprodukowanego w fabryce w polsce i w rosji i w czym ten polski ma byc lepszy?????
pit nazwa scanbech pochodzi własnie od nazwy opakowania i dlatego tak nia wszyscy mowia a nie dlatego ze mysla ze producentem mety jest scanbech.
Lapaa 36 za duzo bedzie. 24 starczy.
pierwszy dzien 200. 2- 100. reszta po 50.
jak bedziesz czul ze odblok za slaby to zjedz jeszcze 1b tabs
Napisano Ponad rok temu
WojtekX, po Twoich wypowiedziach domyślam się, że czytasz też inne forum. Nie dawałeś ostatnio zdjęć na sfd?
Napisano Ponad rok temu
czytam nie tylko sfd, zagladam tez jeszcze na pare innych stron
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chwala tez eap
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie tego cyklu jaki jest rozpisany robiłem taki sam, te same specyfiki i dawki
metanabol na kick start jest bardzio dobry, winstrol moim zdaniem raczej nie na start tylko
na rzeżbę w zupełnie innym cyklu np z propem...
pozdr
Napisano Ponad rok temu
np tu http://www.fabrykasi... ... 709#132709
koles nie ma pojecia o treningu a cykl juz konczy
albo wypowiedz pana loko_radek :
"bdz17, dojeb sobie libol z meta tylko pamietaj nie biez duzo metki nie kupoj omki bo to tylko woda sama potem spadnie po koncu cyklu kup clomid na odblokowanie tylko nie wiem ja sie bieze czy zaraz po koksie czy w innym okresie"
nie wiem czy sie smiac czy plakac
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wojtekx a nie sadzisz ze 13tyg cykl to troche za dlugo? nie lepiej jest go skonczyc w 11tyg razem z tesiciem?po co wintrol ciagnac dluzej.. Aaa i sluchaj bo ja nie wiem do konca jak bede stał z kasa Zebym jednak namyslił sie na witrol w strzlach. bo w tab to pujdzie mi po zalandku a ja mam juz go trocvhe roz*** to moze lepiej go zaoszczedzic nazbierac kase i ... Tylko jak by to wygladalo co 3dni po 50?
Napisano Ponad rok temu
wino w strzalach 20mg co 2 dni
Napisano Ponad rok temu
A hcg to bede walic 1500j.m gdzies tak w trakcie 4 tygodnia cyklu pozniej zrobie tak okolo 7 tyg a pozniej okolo 10 tyg przed odblokiem. bedzie git no nie?
Napisano Ponad rok temu
winko moze byc eurochem, bd albo zambon ale ten trudno trafic dobry
hcg w 4 tygodniu zbedne