moi koledzy wyciskaja duzo wiecej ode mnie mimo ze chodza na silownie mniej wiecej tyle czasu co ja...
  moi koledzy wyciskaja duzo wiecej ode mnie mimo ze chodza na silownie mniej wiecej tyle czasu co ja...  nie chodzi mi na rozwijaniu masy tylko sily... prosze poradzcie cos...
  nie chodzi mi na rozwijaniu masy tylko sily... prosze poradzcie cos...

Napisano Ponad rok temu
 moi koledzy wyciskaja duzo wiecej ode mnie mimo ze chodza na silownie mniej wiecej tyle czasu co ja...
  moi koledzy wyciskaja duzo wiecej ode mnie mimo ze chodza na silownie mniej wiecej tyle czasu co ja...  nie chodzi mi na rozwijaniu masy tylko sily... prosze poradzcie cos...
  nie chodzi mi na rozwijaniu masy tylko sily... prosze poradzcie cos...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .. zrobilem 6 tygodniowy cykl wraz z dextroza olimpu (dextro juice) do tego ostry trening silowy i dieta wysokobialkowa i... poszlo mi 2kg na klatke i to ledwo
 .. zrobilem 6 tygodniowy cykl wraz z dextroza olimpu (dextro juice) do tego ostry trening silowy i dieta wysokobialkowa i... poszlo mi 2kg na klatke i to ledwo  moze jednak cos innego... wiele silniejszego... prosze
 moze jednak cos innego... wiele silniejszego... prosze

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a zreszta niby wieksza dawka niczego nie zmieni... moze macie jakis inny pomysl na mnie... moze nitrobolon... a bral z Was ktos tego cell pump'a, albo xpand'a ile Wam poszlo na sile... nie bede sie opieral na Waszych osiagach, bo to  prywatna sprawa kazdego... ale chodzi mi tylko o to czy dzialaja te odzywki...
 a zreszta niby wieksza dawka niczego nie zmieni... moze macie jakis inny pomysl na mnie... moze nitrobolon... a bral z Was ktos tego cell pump'a, albo xpand'a ile Wam poszlo na sile... nie bede sie opieral na Waszych osiagach, bo to  prywatna sprawa kazdego... ale chodzi mi tylko o to czy dzialaja te odzywki...

Napisano Ponad rok temu
 ze chodzi o taka regeneracje typu kazda grupa miesniowa raz w tygodniu, na silownie chodze co drugi dzien aby sie zregenerowac... i spie conajmniej 8-9 godzin... a o jaka Tobie chodzi dsdamian??
  ze chodzi o taka regeneracje typu kazda grupa miesniowa raz w tygodniu, na silownie chodze co drugi dzien aby sie zregenerowac... i spie conajmniej 8-9 godzin... a o jaka Tobie chodzi dsdamian??

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 odpocznij i znowu zacznij!
 odpocznij i znowu zacznij!Napisano Ponad rok temu
 ).
 ). 
 | Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| silabolin czy superanabolon? | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| sila czy masa? | Inne sporty |