Kilka pytań o PROLCE I MECIE (ruskiej)
Napisano Ponad rok temu
2. CZy dawkowanie podczas wakacji jest takie samo jak normalnie ? e7d prolki i metki 3ed ? Czy moze ze wzgledu na temperature i szybsza przemiane materii w wakacje jakos to zmienic ?
3. Na jeden strzał Prolki wchodzi 1 ampa (sorrki wiem ze glupie pytanie ,ale serio nie wiem jak to jest )
4. Czy stosowanie tych 2 środków spowoduje powiekszenie narządów wewnętrznych?
5. Kto brał taki cykl niech napisze jakie były skutki uboczne których doświadczył.
ps. nei chodiz tu o sezonowca zeby na wakacje dobrze wygladac ,tylko o to zeby przez wakacje intensywnei pracować i zasluzyc na dobre efekty !
Wymiary kolesia : waga 77 ,staż długi ,dużo razy brane odżywki chociaz trening regularny od okolo 6 miechow (niereg okolo 2 lata i wiecej) wyciks 95 biceps 38,5 (Koles ciwcy duzo ma fajna rzezbe ,jednak na diecie mu idzie malo may i chce siegnac po koksy ,nei odradajcie tylko serio napiszcie (PIERWSZY CYKL TO JEST) !!
Dzieki!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) dobry pomysl. metka z prolka to dosyc dobre polaczenie, chociaz jak na 1 cykl wystarczy sama prolka i ja poczekalbym na jesien - zima
2) dawkowanie sie nie zmienia
3) na 1 strzal wychodza 2 ampulki mowie o jelfie bo tam pakowane sa po 100mg,takze musialbys dokupic tak jeszcze ze 2 paczki
4) serce rosnie jak kazdy inny miesien, albo powieksza sie prostata ale niema sie tym co przejmowac do zawodowego koksiarza jeszcze duzo Ci brakuje i sa to raczej ekstremalne przypadki
5) skutki uboczne jak przy braniu tescia,podwyzszone cisnienie,syfy oczywiscie wszystko nie musi wystapic to zalezy od predyspozycji
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100% racji, ja bardzo żałuję cyklu w lato... istnia męczarnia...i ja poczekalbym na jesien - zima
Napisano Ponad rok temu