Aspiracja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do pytania to : Aspiracje bede robil krewki mam nadzieje ze nei bedzie !! ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oglądał ktoś wczoraj około 21 na TV4 program o Sterydach? Prowadził ten program ten koleszka co przez miesiąc jechał na McDonaldzie, tym razem inny koleszka brał przez 30dni testosteron i hormon wzrostu. Ale to nie ważne zmieżam do tego że lekarz robiacy kolesiowi zastrzyk z testosteronu NIE ROBIŁ ASPIRACJI
Napisano Ponad rok temu
qwa nie widzialem...Oglądał ktoś wczoraj około 21 na TV4 program o Sterydach? Prowadził ten program ten koleszka co przez miesiąc jechał na McDonaldzie,
bo to lekarz...ja tezjak robie kumplowi to nie odciągam tłoczka...Ale to nie ważne zmieżam do tego że lekarz robiacy kolesiowi zastrzyk z testosteronu NIE ROBIŁ ASPIRACJI
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
no stary nie wmówisz mi ze lekarz zna na pamięć użyłowanie człowieka. Pozatym poza głownymi żyłami i tętnicami ułożenie jest przypadkowe.kiedy nie jestes pewien czy trafiles. lekarz byl uczony tego
Napisano Ponad rok temu
A tak wogule to mysle ze lekarz by wiedzial ze trafil w zyle bo ten koles by chyba nie wytrzymal:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Metanabol (Metanolon Lika Laps)
- Ponad rok temu
-
co to jests Tribulus kto bral wypowiedz prosze
- Ponad rok temu
-
TABSY NA MASSE
- Ponad rok temu