Winstrol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakieś na pewno...aa po 10 shootach moge oczekiwac jakies przyrosty??
10 strzałów to zaledwie 3 tygodnie
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
zobacze ile mi znajomy krzyknie, fakt faktem że on też bierze od posrednika(a kazdy na tym przycina, naprzykład za 100 stanazololu-LaPharma w tabsach płaciłem220zl, a w necie na jakiejś stronie pisali że jest po 180; a za 50 klena byłem zmuszony zaplacic 50zl). Ale tak właśnie myślałem o Zambonie, ktos mi kiedyś mówił, że na polskim rynku nie ma podrobionego winka od zambonu.umek stawiaj na zambon 24 zl za jednego strzala 50mg
A jeszcze takie pytanie, wiecie może jak ten od Zambonu powienien wyglądać???
THX
POZDR
Napisano Ponad rok temu
w jednym i drugim substancja sie osadza, ale jak widac na focie w dobrym winsie woda jest czysta, w lewym metna. napisy na obu ampach sa takie same, nie ma zadnej roznicy. dobry wins pakowany jest w paczki po 3 ampy, jednak czasami, z racji ze towar jest przemycany w paczce moze byc wiecej amp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nowe slyszalem ze musi postac minimum cala noc i najlepiej do lodowki to przyspieszy proces dokladniejszych info niemam ani fotek musialbym z kolesiami na silowni porozmawiac to moze daliby mi fotke cyknac