A ja własnie jestem po lekturze dt Doris z konkurencyjnego forum. Ludzie są okropni, zaczeli dziewczynie hejtowac,że mało kobieca, ze to,,,tamto.Pozytywna dziewczyna bardzo .Ja nie wiem skąd w ludziach tyle zazdrości, złości?
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
z tego że żal im dupe ściska ze ktoś cos ma bo wypracował a im sie nie chce ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie Gramm
A tak to dzień dobry
trzeba trening klaty zrobic,,,dorzucic kałdunik i posadzic zad na rowerek ![]()
Napisano Ponad rok temu
ja poczekam z treningiem do wieczora bo teraz gorąco jak cholera i łeb boli.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
hejo ![]()
a ja wczoraj bylam w clubie ![]()

Napisano Ponad rok temu
a ja na budowie ludzi którym moja matka opiekuje sie dzieckiem. przejebane siostrunia poucza jak jechać matka każe wykonywać manewry grożące zyciu i zdrowiu tak sie na nie naklnąłem i tak wkurwiłem że nie odzywam sie do tych głombów więcej, jak jadę sam jadę jak złoto jak te padalce wsiądą i zaczną pierdolić to mnie zaraz nerw bierze.... nawet mi auto przez wkurwienie dziś zgasło.
w takich chwilach mam ochotę zabić własną rodzinę żeby tylko ryje zamknęła... ![]()
tak się czasem zastanawiam ile we mnie siedzi skumulowanej agresji.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
haha no niestety tak jest zawsze jak się ma prawko od niedawna i się jezdzi z ludzmi "doswiadczonymi"... Mi tez zawsze tata mowił: po co po zmianie biegu od razu gazujesz, na co ja, bo zmieniam bieg bo chce jechac szybciej..... itd... ale teraz jak tata jedezie moim samochodem to ja Mu mowie: po co robisz to, a po co tamto ![]()

Napisano Ponad rok temu
dlatego nie mogę z nimi jechać nigdzie to zbyt mi niszczy nerwy wydziela mi się wtedy zbyt wiele agresji zbyt często mam ochote im pourywać łby :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
musisz się jakoś rozładować ![]()

Napisano Ponad rok temu
posprzatam se pokój i trening robie
![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dlatego najlepiej wozić min 1 osobe...i miec auto dla siebie
Ja nie lubie jeździć z ludźmi.Preferuje układ: ja i auto.
Napisano Ponad rok temu
siostra ma swoje ale chciałem sie przejechać
bo jutro mógłbym nie odpalić bo akumulator zdechł w sumie nie mam prostownika a nowy będzie w czwartek w bdb cenie dlatego olałem większość sklepów gdzie jest średnio o 70zł droższy niż taki sam a od swojego mechanika a ta sama hurtownia. Autko chodzi teraz pieknie z tym że na dotarciu jest to trzeba spokojnie jechać. Remont był konkretny myślałem że wymieni tylko uszczelniacze w głowcy poza pierścieniami silnikowymi i honowaniem a on mi zrobił tak że wszystko z głowicy powymieniał na nowe bo było takie sobie. Teraz wsadzić akumulator i nic tylko jeździć bo przegląd mi zrobił kompletny i wszystko ok jest.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Siema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
rening
![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Sie ciesz.... ![]()
Ja już przygotowana do treningu..wszystko good i nagle ścisk w żołądku...ciśnienie spadło:) Wku....się okrutnie!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jezus maria przeciez leki miały działać?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
No działają...ale jak się ma tak wrażliwy organizm to trzeba się liczyc ze skutkami ubocznymi.
Napisano Ponad rok temu
będzie dobrze
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
A nieee...już tyle co ja przeszłam,,,to te niskie cisnienie to jest NIC. Damy rade..damy!!!!!!!!!!!!
Gramm, wczoraj przeglądałam rózne strony odnośnie cw na barki. I natrafiłam na takie coś,że nie powinno się wykonywac cw- unoszenie sztangi do brody i wszelakich rotacji. Powiedz,,jak to właściwie jest?
Użytkownik MAR edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie unoszenie do brody to strata czasu ryje barki + ja tego nie czuje wole wyciskania z przed głowy i wszelkie unoszenia hantlami bo to naturalniejsze ruchy
Mateusz Pawlak ![]()