Dziękuję Mar
, dziękuję Lezu ![]()
co do obrazka to może być i z kobietką ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję Mar
, dziękuję Lezu ![]()
co do obrazka to może być i z kobietką ![]()

Napisano Ponad rok temu
Siema. Jak tam po urodzinach dziecko?
Ten Pan z obrazka to czasem nie Mar? ![]()
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
EX...widze,że lubisz przebieranki
W tym stroju marnie wyglądasz ![]()
Napisano Ponad rok temu
urodziny jak urodziny- dzień jak co dzień ![]()

Napisano Ponad rok temu
Ty tez Mar lubisz Sie przebierac ale uwazaj aby cos z tego pod stroju niewyskoczylo z nienacka ![]()
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Mówisz o Sobie? wcale się nie boje...Twoich bajek...a straszysz ,że brrr ![]()
Napisano Ponad rok temu
Siema ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Gramm wrócił, trzeźwy? Czy już po dykcie?
Napisano Ponad rok temu
Nie stac mnie na dykte musze autem ejchac do naprawy bo mi spod tira jebneło kamyczkami kurwa i 2 małe odpryski na szybie.... puki nie pekła trzeba zalać i zaszlifować. Czemu ja mam zawsze pecha?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
nie tylko ty masz pecha też tak miałem ale na szczęście klejenie tylko było ale po miesiącu baba mi w dupę wjechała i to w dodatku jak już na światłach stałem dłuższą chwilę
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam na przyszłość ubezpieczenie szyb, koszt jest naprawdę śmieszny a w razie czego szyby Ci wymienią, u mnie wymiana szyb do 5000zł. No niestety zdarza się że jakiś pierdolony kamyczek przyjebie w szybę ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ile to kosztowało?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
20 parę złoty jak dobrze pamiętam. Następnym razem ubezpiecz szyby, często jest tak że ubezpieczalnie dają taki pakiet już w cenie OC. Zawsze można się dopytać co i jak. Bo powiem Ci że szyby warto ubezpieczać, ja jeszcze dodatkowo miałem Assistansa w razie czego ![]()
Napisano Ponad rok temu
A Ty nie przebieraj Się za chłopców ![]()
Napisano Ponad rok temu
Robie to specjalnie dla Ciebie,,,wiem,że to bardzo lubisz ![]()
Napisano Ponad rok temu
No lubię jak masz zaraz na twarzy hehehehehe ![]()
Napisano Ponad rok temu
A ja lubie Twój biust
Napisano Ponad rok temu
To tłuszcz ![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu