Ty dziadku z sztuczną nogą i wackiem w kieszeni :E
HAHAHA ja nie do Ciebie pisze Tylko do Maravi Oj Gramm Gramm zaraz będziesz z moim wackiem sam na sam
Napisano Ponad rok temu
Ty dziadku z sztuczną nogą i wackiem w kieszeni :E
HAHAHA ja nie do Ciebie pisze Tylko do Maravi Oj Gramm Gramm zaraz będziesz z moim wackiem sam na sam
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Wezme maczete upierdziele u samych jajec i będziesz sikał przez rurke
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a wyszlam tylko na chwile
Napisano Ponad rok temu
Czy to forum geriatryczne?
Napisano Ponad rok temu
To ja Ci tak miło pisze a Ty mnie karcisz
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
JUz niedługo drogie panie juz niedługo :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Trzeba skarcić wyrodnego ojca :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Po świętach będą baty...
Napisano Ponad rok temu
Który to?
Napisano Ponad rok temu
Oj nie obiecuj mi batów bo zaraz mi dygnie
Napisano Ponad rok temu
Ty :E Exie jeden
Baty będą? kto komu będzie dupencje łoił i czym że tak to ujmę
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Łojenie dupy batem zbyt jasno mi sie kojarzy :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Maravia mnie zbije mam nadzieje
Napisano Ponad rok temu
Ehehehehehhehe nice a kto mnie zbije? nie widze chętnych niewiast.... oj pewnie dlatego że mi sie utyło :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
U mnie sztorm masakra...5,6 w skali Beauforta.
Napisano Ponad rok temu
Co tam sztorm co tam skala pana B. jedz ciasto :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ty utyłeś a ja schudłem Ale mam plan na przyszły rok, wyglądać dobrze szczupło i w dobrej formie
Napisano Ponad rok temu
Panie i Panowie czy zdaje mi się czy idzie wiosna? U mnie dziś śliczna pogoda była
Napisano Ponad rok temu
Ja tez mam noworoczny plan 100kg na zyle czy sie uda? kto wie ale proponuję zrobić zrzutke na ten szczytny cel na forum ty ex trzymasz puszke :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A właśnie... Będę robił zbiórkę pieniędzy na rzecz forum... Cel będzie szczytny bo będę organizował zbiórkę pieniędzy na dobrą tanią dyktę za 3.79
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu