brawo Gramm :*
I'm proud of You :*
Użytkownik ***Ania*** edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brawo Gramm :*
I'm proud of You :*
Napisano Ponad rok temu
Dzięki
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
siema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
co tam?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Zajebioza forme robie i mi to wychodzi
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a ja trzymam formę Co prawda zaprzestałam ćwiczyć póki co, ale nie tyję ( odpukać) tylko hmmm mięśnie, które powoli wychodziły od brzuszków się schowały... a nie przytyłam na bank, bo na żebrach mam skórę i kości
Napisano Ponad rok temu
siema
Napisano Ponad rok temu
siemaaaaa
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
nasz blondasek jest mużynem ?
Napisano Ponad rok temu
no troche slonca wpadlo hehe
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehehe tato nie mamy już z kim pogadać, Anka nie ma czasu, Natka szkoda gadać a nikomu innemu sie pisać nie chce :E nawet Dawid znikł w pizdu.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Siema
Napisano Ponad rok temu
ja jestem w domu. jade w niedziele do Olsztyna... A Dawid znikł, bo się mnie boi
a tak apropo to ważę już 51 kg z 64 na 51 jestem mistrz a miało się skończyć na 58
Napisano Ponad rok temu
siema ema czeasdas
Napisano Ponad rok temu
no hej
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
co tam?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu