ja bym dużo chciała, a nic nie dostałam
miłej nocy
Napisano Ponad rok temu
ja bym dużo chciała, a nic nie dostałam
miłej nocy
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy się rozchodzą to na mnie też czas, Gramm a jutro powalczymy z tym moim treningiem
Ania kolorowych i do jutra
Napisano Ponad rok temu
Bailando, Bailando:D
Wróciłem od Justyny, postawiłem sprawę jasno, sama mi usiadła na kolanach a potem wiadomo
Dostałem podziękowanie za to, że jestem uparty i walczyłem o nią do ostatniego tchu i napisała że chyba pierwszy raz od długiego czasu poczuła się szczęśliwa za to że nie jest już sama
Yeah! ))
Napisano Ponad rok temu
mówiłam, żeby walczyć
a u mnie wrecz przeciwnie... szkoda gadac
Napisano Ponad rok temu
az sie kurrr nie chce ubierac i do robotyjechac.... dzis przejebany dzien...
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
a ja mam wolne wstałam o 10
a tak w ogóle to cześć i czołem
wcale mi się nie chce zaczynać tego dnia, bo czuję, że będzie tak samo zjebany jak ten wczorajszy...
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Elo
Kisiel pewnie fajny z Ciebie chłopak, skoro usłyszałeś takie słowa od dziewczyny. Jak kobieta czuje się szczęśliwa, a to szczęście jest właśnie Twoją zasługą nie pozostaje nic, jak uszczęśliwiać ją nadal. Oby tak dalej, oby to był początek udanego związku
Ania a co się stało, że w takim humorze jesteś? Bo u Ciebie to na prawdę rzadkość, a więc coś musiało się stać.
A ja byłam na siłowni, później będzie wpis i DT znów ruszy
Plan okazał się niepotrzebny, bo na siłowni nie było prawie nikogo i cały czas czuwał nade mną pan, który tam pracuje. Zrobiliśmy FBW, żeby rozruszać wszystkie mięśnie po przerwie.
Wykorzystałam fakt, że siłownia była pusta i byłam sama z trenerem więc postanowiłam popróbować ćwiczeń, których nigdy nie robiłam. Wcześniej zazwyczaj ćwiczyłam na maszynach, a na pełnej siłowni jakoś nie chciałam próbować ćwiczeń ze sztangą, żeby nie robić z siebie pośmiewiska heheheh A dzisiaj stwierdziłam, że nie ma nikogo, gościa i tak nie znam, więc nawet jak będę wyciskała jak ostatnia guła to chociaż technikę mi wytłumaczy, powie na co zwracać uwagę itp. No to spróbowałam. I faktycznie jak guła ćwiczyłam heheh Wszystko wydaje się tak proste, a tu ta sztanga taka długa, kiwa się ciągle to na prawo to na lewo, to łokcie nie tak... No, ale spróbowałam, kiedyś w końcu muszę się nauczyć
Napisano Ponad rok temu
Na początku zawsze jest kolorowo kryzys przychodzi po 1/2 latach wtedy zauroczenie opada do minimum i ztym trzeba umieć sobie poradzić wiekszość par wtedy ze sobą zrywa bo myślą że to jednak nie ten jedyny/jedyna a to jest normalne kazdy znajomy to przechodził jednemu sie udało innym już nie
Z reszta widziałem gdzieś badania robili tzn ankiete i tak jak mówie po roku 2 związki sie rozpadają bo nie ma juz tego czego na początku
Natka to ty masz trenera personalnego super
Napisano Ponad rok temu
Trener super, wszystko mi ładnie pokazał i wytłumaczył. Pochwalił, że wytrwale ćwiczyłam, nie chichrałam się jak inne dziewuchy na siłowni tylko ambitnie podeszłam do sprawy.
Ale żeby nie było tak kolorowo dodał też, że siły to ja nie mam nic a nic hahaha
Nie ma co się dziwić, jak najlżejsza sztanga okazała się dla mnie za ciężka
Zawsze wiedziałam, że w rączkach to ja siły nie mam, ale nie myślałam, że jest aż tak tragicznie
Napisano Ponad rok temu
Natka - zakupiłaś dziś olejek sosnowy czy znowu zapomniałaś?
Napisano Ponad rok temu
Kupiłam
To może jeszcze jakieś wskazówki w jakich proporcjach powinnam go używać?
I kto tutaj jest z Poznania, nie czasem Kuba?...
Napisano Ponad rok temu
Natka - 2 łyżeczki wody i 5-10 kropli - zacznij od 5 kropli aby nie przesadzić z aromatem. Krople dodajesz do ciepłej wody, ręcznik na głowę i wdychasz
Napisano Ponad rok temu
Hej
Dziś się kochaliśmy i humor się poprawił 1-2 lata piszesz Dawid u nas we wrzesniu 8 lat
Napisano Ponad rok temu
No widzisz tylko pogratulować
Napisano Ponad rok temu
8 lat to jak małżeństwo... jak tyle swoje felery znosicie to nie da sie tak łatwo rozdupcyć takiego związku. Kisiel gadałem że będzie palec i był graty ziom bo ty dłużej sam byłeś ode mnie a bardziej towarzyska z ciebie bestia
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 48 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu