cześć, zajebiste nóżki(spoglądam na zegarek.......) O której się rozkładają? TEN JEST NAJLEPSZY HAHA ALE NIKT BY NA NIEGO NIE POLECIAŁ....
GRAMMMM NIE WIEM O CO CI Z TYM CHODZI : "żyły grube jak postronki miał "
Napisano Ponad rok temu
cześć, zajebiste nóżki(spoglądam na zegarek.......) O której się rozkładają? TEN JEST NAJLEPSZY HAHA ALE NIKT BY NA NIEGO NIE POLECIAŁ....
GRAMMMM NIE WIEM O CO CI Z TYM CHODZI : "żyły grube jak postronki miał "
Napisano Ponad rok temu
Tak mi sie przypomniało z opowieści o księciu hujogromie :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
nie znam
Gramm a Ty zawsze tak laski podrywasz ? tak z Ciekawości
Napisano Ponad rok temu
Ja nie podrywam nikogo na chama. Jestem miły i nie przeklinam jestem naturalny a że czasem sie sypnie tekstem z rynsztoka to też nie moja wina bo taka moja natura :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja nie podrywam nikogo na chama. Jestem miły i nie przeklinam jestem naturalny a że czasem sie sypnie tekstem z rynsztoka to też nie moja wina bo taka moja natura :E
To prawda, Gramm w swojej pracy był bardzo miły i uprzejmy jak wpadłem go odwiedzić
Napisano Ponad rok temu
haha no to musialo być ciekawie
tylko, że Ty Mateuszu masz zjebane podejście do lasek
Napisano Ponad rok temu
Mateusz ma proste podejście........ Palec....... no
Napisano Ponad rok temu
no i dlatego dawno nie poruchał
Napisano Ponad rok temu
Mam podejście proste
jesteś zwykła szmata - traktuje cie jak towar do nabycia
jesteś porządną dziewczyną - to sie staram jestem sobą, jestem miły i walczę o ciebie
Co tu jest zjebanego?
Tak Krzychu palec w kapsko dziuni :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no i dlatego dawno nie poruchał
Dziewczynę ma przy wypłacie, reszte żyje w Celibacie
Napisano Ponad rok temu
Szczerze Aniu teraz sobie "rucham" i tak częściej niż jak byłem z ta tempom sraką
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
haha spoko
Kisiel haha dobry tekst
Grammm to skoro do mnie mówisz prosto z mostu to znaczy, że traktujesz mnie jak szmatę ?
Napisano Ponad rok temu
Hahaha robi sie ciekawie
Napisano Ponad rok temu
i tak dla mnie najlepszy tekst to Tępa Sraka
Napisano Ponad rok temu
Siema wszystkim
Cześć
Napisano Ponad rok temu
Jak tam mija wieczór? U nas dzisiaj była ostra impreza: potrójne urodziny mojej Oliwki, siostrzeńca i siostry. Obżarłam się jak świnia, później z dzieciakami na śniegu poszalałam i na koniec znowu obżarłam się jak maciora
Napisano Ponad rok temu
Hej Natka
Więc parę lat temu ( w urodziny Dzieciołą) rodziłas dziecko złóż zyczenia Oliwce :*
ja byłam dziś na imprezie w centrum i malowałam dzieciom twarze fajnie było a teraz słucham Dzieci z billerbyn....
Napisano Ponad rok temu
Urodziny trochę opóźnione, tak na prawdę były kilka dni temu, więc w urodziny Dzięcioła już z Oli na noworodkowym leżałam
Rok temu dzieciaki miały urodziny w fabryce wrażeń u nas w mieście i też była tam taka dziewuszka, co dzieciaczki malowała, Kuba był Spidermanem
Napisano Ponad rok temu
Jak tam mija wieczór? U nas dzisiaj była ostra impreza: potrójne urodziny mojej Oliwki, siostrzeńca i siostry. Obżarłam się jak świnia, później z dzieciakami na śniegu poszalałam i na koniec znowu obżarłam się jak maciora
Ja też najadłem się do syta
Ogoliłem uda i łydki bo mnie denerwowały włosy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 17 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu