No to jak zakaz to zakaz Niestety Do wesela się zagoi
Siema Gramm Idziesz ze mną na disco ??
Napisano Ponad rok temu
No to jak zakaz to zakaz Niestety Do wesela się zagoi
Siema Gramm Idziesz ze mną na disco ??
Napisano Ponad rok temu
Ania piłaś już coś? Gdzie Ty tu Gramma widzisz
Napisano Ponad rok temu
Dobra historia dziś mi sie przytrafiła
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A sorry, to chyba ja coś piłam i nie widzę hehehe
Gramm dawaj tą historię, niech wszyscy się pośmieją
Napisano Ponad rok temu
Wróciłem z pracy odpalam kompa o 21.30 odpalam gg i wiadomość od jakiejś laski (podała sie za laske) i że mnie kojazy z pracy i srututut gatki z drutu :E i rozkminka skąd dziewczyno masz moje GG ? nie rozkminiłem do tej pory ale wysłała fote i umówiła sie jutro ze mną na 19 na rynku ...... podjade jestem ciekaw czy to jakiś nieśmieszny żart czy ki huj.... ale fakt ten ryjek skądś kojarzę ..... czyzby to klientka? ale skąd by miała GG do uja pana
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja nie piłam- niestety
uuuuu grammm Tylko weż 100 do portfela Jakie powodzenie
Napisano Ponad rok temu
Ty sie smiejesz a ja sie zastanawiam skąd wzieła gg i czy jakaś pinda lub pindol se jaj nie robią
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Śmierdzi mi to jakimś podstępem...
Stawiałabym na kumpli z pracy
No, ale sprawdzić zawsze można, chociaż ja bym nie sprawdzała. Bo na czole gg nikt nie ma napisanego
Napisano Ponad rok temu
Może to moja była uknuła jakies kurestwo ..... nie mam pojęcia pojade to sie dowiem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Z nudów podjade to mnie nic nie kosztuje ehehehhee :E najwyżej ktoś dostanie w morde i pojade do domu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja bym podjechała i z tajniaka sprawdzała, czy przyszła laska czy nie
Napisano Ponad rok temu
haha Jak nie kosztuje, a paliwo
pewnie jakieś jaja Z drugiej strony skoro ją kojarzysz to może i to prawda
Napisano Ponad rok temu
Gramm a chociaż do zrobienia ta laska ??
Napisano Ponad rok temu
Laska jak z obrazka jakie paliwo? Jak ja auta nie mam :E MPK mnie dowiezie za darmo bo ja biletów kupowania nie preferuję..
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A nawet jak jakieś jaja to albo sie z jajcarzem posmieje albo ktoś dostanie w morde :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
mówisz, że ładniutka to może zakisisz haha
Napisano Ponad rok temu
No ja bym w mordę waliła za takie denne żarty. Bo Gramm w desperacji i potrzebie, już sobie pewnie nadzieję robi a tu się okaże, że ściema... hehehhe
Napisano Ponad rok temu
Szczerze? ja nie mam 15 lat to trąca hujem na kilometr że to są jaja macie mnie chyba za idiote, ale będę wracał z jazdy o 18 to wstapie i sie przekonam co mi szkodzi poprostu nadłoże nieco drogi jakby coś i zmarnuje godzinke czasu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
bez jaj Gramm ja bym nie szła na Twoim miejscu, bo jak ktoś sobie żarty zrobił to będą z Ciebie zbite miec Pewnie fotke z neta dostałeś
Napisano Ponad rok temu
Jak sie nie dowiem kto to i tak mam to gdzieś bo skąd będe wiedział kto i co rozkminiam sobie kto to by mógł być kumple odpadaja bo mam w sumie 2 a jeden tylko zna moje gg a z personelu na sklepie to żadna nie ma mojego gg tylko numer telefonu. Niby po imieniu i nazwisku idzie znaleźć GG moje no ale
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 52 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu