Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
bana dostał :Pa co sie stało z Litwinem ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co sie stało z Litwinem ??
Dokładnie tak, nie chce Go obgadywać za plecami ale napiszę w skrócie że do kilku spraw nie miał racji ale był święcie przekonany że jednak ma, fakty były inne niż Jego, za wszelką cenę chciał mieć ostanie zdanie - ale przecież tu nie o to chodzi, najważniejsze jest to aby pisać fakty. Zamiast przedstawić jakieś prawdziwe konkretne argumenty to po prostu znikł z forum nie pokazywał się wcale. Nie było Go około miesiąca, więc wniosek się nasuwał sam że się obraził. Ten temat uważam za zakończony.Obraził się na nas
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Co do tego tematu był bym za wyłączeniem naliczania w nim postów w profilu ... pozdro
Za ilosc postow i tak nie jest przyznawana ranga. Nie ma to jak wolna gadka
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie takZa ilosc postow i tak nie jest przyznawana ranga. Nie ma to jak wolna gadka
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z doświadczenia wiem że lepiej nie włączać shoutboxa bo ludzie zamiast na forum będa w nim zadawać pytania
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
sb musi byc bo nie mam gdzie exsowi pocisnąc hahahahMoże dać jakieś rangi za ilość postów ? zawsze jakaś reklama dla forum, a tak na prawde będzie gówno znaczyła
Z doświadczenia wiem że lepiej nie włączać shoutboxa bo ludzie zamiast na forum będa w nim zadawać pytania
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A czytałeś Wiadomość do modów w dzialeex gdzie jest sb i mój zielony kolor pozdro
Nom racja, po za tym było kilka sprzeczek przez SB a to nie o to chodzi.Może dać jakieś rangi za ilość postów ? zawsze jakaś reklama dla forum, a tak na prawde będzie gówno znaczyła
Pozdro
hahahahha Ty lepiej kurki ciśnij bo tylko je umiesz cisnąćsb musi byc bo nie mam gdzie exsowi pocisnąc hahahah
Napisano Ponad rok temu
ex gdzie jest sb i mój zielony kolor pozdro
Ludzie z forum pisali do Adminów ze jestes modem od Zdrowie i medycyna i nic tam nie robisz.
Tłumaczylem EX i Goliatowi ze zrobiłes pare zajebistych tematow ale przez upgrade forum do Windows 7 z Service Pack 6, Twoje tematy gdzieś zagineły.
Obecnie rozmawiam z EX o ponownej probie zainstalowania najnowszego języko programowania jakim jest Logo ewentualnie upgrade do 8-bitowego Basica. Moze wtedy system bedzie pracował stabilnie ( rownież forum ! ). Osobiście bedę nadzorowal cały czas zmiane systemu aby nie powtórzyly sie sytuacje takie jak z Toba ( Kogut ), Jamajem, Kałem i Brodą.
Pozdrawiam