Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik koksu123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak dzisiaj przetrwam, bo spałam w nocy łącznie może z 1 godzinę
Życzę miłego dnia :*
Napisano Ponad rok temu
ja dziś miałem problem ze sprzęgłem łapało od razu ja patrze a tu płynu nie ma
bo tu hamulcowy razem jest hamulce też coś haratało dolałem dot 4
odpowietrzyłem i hula jak nowe hehe w końcu mechanik ale szkoły nie ukończył
dzis klata bic dzis klate spróbuję skończyc 100 na 3 może 4 ?? haha uda sie kurwa siłłaaa
Napisano Ponad rok temu
i ponarzekam sobie jeszcze trochę...
Mam mokre buty w środku, miałam mokre skarpety, a nie mam innych butów, a niedługo znów muszę iść na zajęcia
Dawid ładnie to tak szkoły nie kończyć ?
Napisano Ponad rok temu
A jak by nie patrzeć ludzie po dobrej szkole siedzą na dupie i szukają roboty lub wyjeżdzają za granice
2 x podchodziłem do zawodówki mechanika samochodowego praktyki wszystko cacy pracownik 1 klasa nikt nie powiedział że jestem leń ale jak
przychodziło chodzić do szkoły to mnie raczej nie było na 100% byłem w szkole 50% ?? i za 2 podejściem powiedziałem se wezme sie garść i zdam to
no już na rozpoczęciu mnie nie było tylko we wrocławiu z chłopakami po galerii latałem laski wyrywać i żebym sie nie chwalił pare numerów
przywiozłem do domu haha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A galerianki fajne mam gdzieś zdjęcia z paroma se cykłem fote ale na płycie chyba w piwnicy schowaną przed moją haha
Napisano Ponad rok temu
mój skończył technikum handlowe ale niestety bez matury...
Napisano Ponad rok temu
dawid co do 100 na 3 4 razy pamietaj WOLA PSYCHIKI DAJE WYNIKI hehe
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Dawidddd12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawid z wykształceniem jeszcze nic straconego, młody jesteś to na starość kto wie, może z doktoratem skończysz
Ja skończyłam Lo wzorcowo, czerwony pasek i same piąteczki, ale za to studia 3 letnie w 4 lata robiłam haha bo tu dziekanka tu jakiś warunek, ciągle coś hehe
No ale już na pierwszym roku z brzuchem byłam, potem z moim się rozeszłam, studia, praca, mieszkanie do opłacenia i tak opuszczałam wiecznie zajęcia uniwerek 100 km od domu to ani jeździć się nie chciało... A na egzaminy zawsze w pociągu się uczyłam A jak udawało mi się je zdawać to sama nie wiem, WOLA PSYCHIKI DAJE WYNIKI - pewnie tak bardzo chciałam zdać, ze nawet jak nic nie umiałam to zdałam
Miałam aspiracje na magistra a nawet doktorat, ale na licencjacie się skończyło i to z wielkim trudem.
Ale nic straconego, posiedzę tutaj z rok, jak się swojego mieszkania dorobię to wrócimy do PL i pójdę na magisterkę, studia nie zając nie uciekną.
Marzy mi się mieszkanie i to teraz jest dla mnie najważniejsze, bo jak mam na wynajmie siedzieć i płacić komuś 1200 zł za nic...
A za to Oliwka języka się nauczy i na starcie będzie po PL i IT mówiła perfekcyjnie, później angielskiego się nauczy w szkole, prywatnie francuskiego (bo podobny do włoskiego to szybko jej pójdzie) i proszę będę miała core poliglotkę
Potem zrobię magisterkę, doktorat, męża znajdę jak dobrze pójdzie, otworze swoje biuro rachunkowe i GIT hahaha
Takie mam plany długodystansowe
A jak się zmienia w międzyczasie to jeszcze lepiej, bo nie można wszystkiego planować, musi być jakiś element nieprzewidywalny co by za nudo nie było
Napisano Ponad rok temu
Na pewno trudno było Ci pogodzić rolę matki, uczennicy i jeszcze pracować masakra bez dwoch zdan, ale za to masz córeczkę
haha ja dziś takiego orła wywinęłam przy listonoszu szłam na zajęcia i się poślizgnęłam i wylądowalam leżąc na plecach o dziwo słuchawki zostały mi na głowie a czapka gdzies poleciala i lezalam i sama sie z siebie smialam
juz mam dosyc tego dnia non stop stancja---->uczelnia, uczelnia---->stancja stancja---->uczelnia, uczelnia---->stancja i zaraz znow uczelnia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu