Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Za nie całą godzinkę na trening trzeba jechać
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema Pany
A Panie...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O przepraszam.. Witam również a może przede wszystkim Śliczne PanieA Panie...?
Napisano Ponad rok temu
Jeny, u Was tez jest tak zimno? Właśnie wróciłam z siłowni - na dworze jest tak zimno, ze prosto do łóżka wskoczyłam trochę się ugrzać, bo aż mnie telepało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Typek zupełnie BEZ żadnych podstaw wyzywa użytkowników udzielających się tutaj, atmosferę określając jako kurewską, a jak ja napisałem mu używając w sumie jednego lub dwóch wulgarnych słów, że mu się w głowie pojebało to jeszcze dostaje pocisk że należy mi się ban. Nie wiem, jak wy lubicie żeby ktoś tak was określał to spoko, nie mam pytań. Wg. mnie za ten tekst który napisał należała mu się oficjalna zjeba. Nie uważam żeby mnie poniosło, drugi raz napisałbym to samo bo tak uważam i tyle.
Dzięcioł jeśli więc po analizie tej dyskusji uważasz że należy mi się za to ban to mnie zbanuj, ponieważ nie poczuwam się do winy i nie wykluczam że w przyszłości takie zachowanie z mojej strony może się powtórzyć.
Jedyne czego żałuje to że w ogóle otworzyłem ten jego śmieszny dzienniczek i przez to zrobił się kwas, bo takie zero jak on sobą reprezentuje to się nadaje do działu humor co najwyżej obok strongzonka.
Napisano Ponad rok temu
Wypowiem się jeszcze odnośnie ostatniej awantury słownej w jednym z najbardziej kozackich i rzetelnie prowadzonych dzienników treningowych na tym forum.
Typek zupełnie BEZ żadnych podstaw wyzywa użytkowników udzielających się tutaj, atmosferę określając jako kurewską, a jak ja napisałem mu używając w sumie jednego lub dwóch wulgarnych słów, że mu się w głowie pojebało to jeszcze dostaje pocisk że należy mi się ban. Nie wiem, jak wy lubicie żeby ktoś tak was określał to spoko, nie mam pytań. Wg. mnie za ten tekst który napisał należała mu się oficjalna zjeba. Nie uważam żeby mnie poniosło, drugi raz napisałbym to samo bo tak uważam i tyle.
Dzięcioł jeśli więc po analizie tej dyskusji uważasz że należy mi się za to ban to mnie zbanuj, ponieważ nie poczuwam się do winy i nie wykluczam że w przyszłości takie zachowanie z mojej strony może się powtórzyć.
Jedyne czego żałuje to że w ogóle otworzyłem ten jego śmieszny dzienniczek i przez to zrobił się kwas, bo takie zero jak on sobą reprezentuje to się nadaje do działu humor co najwyżej obok strongzonka.
Tobie potrzebna jest lekcja pt kultura i zachowanie i to podstawy dopiero jak to zrozumiesz zaliczysz możesz zacząc wypowiadac sie na forach z szacunkiem do innych.
Innych zdanie jest tak samo wazne jak twoje
Napisano Ponad rok temu
Marynarzu ,o co chodziło ? bo ja nie w temacie
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
wystarczy zniszczyć zródło i juz bedzie po problemie a wy bawicie sie z tym kolesiem jak ze sraczka
TKWM
Napisano Ponad rok temu
fakt jest taki ze firefly zachowal sie jak zachowal to po co jeszcze dawac mu satysfakcje i reagowac na to co pisze? ...
trzymajcie nerwy na wodzy i to wystarczy ;]
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
ja myslalem,że chodzi znowu u Muskuła
sorry zwracam honor
ale zobacz Dziecioł ktoś coś powie a znowu ten Muskuł sie dowala bez powodu - coś trzeba z nim zrobic
TKWM