Bóóóóóójcie sięęęęę sezonowców :E będzie ich bez liku
Madziu a do kiedy będziesz się redukować? Tylko nie zniknij
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a fala sezonowców dopiero nadejdzie ((
TKWM
Napisano Ponad rok temu
haha nie znikne... tak jeszcze chce ze 2 miesiace pociagnac redukcje a potem wycinke zrobie clenem i t3, ale to zobacze jakie bede miala wyniki badan po redukcji.
Napisano Ponad rok temu
Clen i t3? Czyli rozumiem że chcesz mieć bf w okolicach 7/8% ?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie marzy zejsc do 10%... ale ciezka droga do tego...
Ostatnie etapy redukcji sa cholernie ciezkie, zapierd.... a rezultaty coraz slabiej widoczne.
A najlepiej by blo hormon wzrostu walnac.... ale drogi interes
Użytkownik Magdalena83 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No kobiety maja trudniej zarówno budować mase jak i redukować z racji większego genetycznie poziomu tkanku tłuszczowej. Najlepiej by było połknąć pigułke mocy i być po tym wiecznie pieknym młodym i na zyle no ale ..... cudów nie ma.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie, kobiety genetycznie maja wieksza tkanke tluszczowa niz mezczyzni.. ale powolutku dojdziem do celu.
Napisano Ponad rok temu
A no to wiadome. A ja wczoraj w swojej pracy dokonałem dillu. Kupiłem 30 paczek ciastek ( kruche z orzechami arachidowymi (150g 25% orzechów) za 3zł..... po 10gr była paczka bo wycofali z produkcji i sie nie sprzedało ( data wazności dobra)
I mam dylemat bo bym je wszystkie zeżarł :E gdyby nie ta ilość orzechów ( tłuszczy) to bym tu i tam podmienił jako węgle.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Najadlam sie ... mmm wlasnie orzechy... ja czasem scinam tluszcze w ciagu dnia do minimum by wieczorem sobie maslem orzechowym lub swiezymi orzechami dobic,... taka chwila przyjemnosci
W niedziele mam gosci na obiad, znajomi wpadna sie zdziwia jak dostana cos zdrowego bo to przyzwyczajone do smieciowego jedzenia i wszystkiego co ocieka tluszczem,...
A na deser zrobie sernik z chudego twarogu i bialka bez cukru...
Napisano Ponad rok temu
Może podbijesz ich podniebienia i zaczną się zdrowo odżywiać
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Może podbijesz ich podniebienia i zaczną się zdrowo odżywiać
Nie sadze, jak mieszkalam w Anglii i mnie odwiedzili to potem polowa moich znajomych opowiadala jak to narzekali, ze glodni chodzili, bo to co jadlam i gotowalam to im nie odpowiadalo. Wiec tak czy tak licze sie z krytyka
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zwykli zjadacze hamburgerów krytykują moje żarcie to zawsze im mówię "spójrz w lustro, jesteś tym co jesz" i zawsze konwersacja dobiega końca w tym momencie
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Eh niedługo masa sie skończy i zacznie okres liczenia co do grama liczenia co do kalorii i restrykcji zywieniowych
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tiaaa, niby fajnie bo coś nowego itd. ale z czasem jest głód, płacz, ssanie i zgrzytanie zębów
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zwykli zjadacze hamburgerów krytykują moje żarcie to zawsze im mówię "spójrz w lustro, jesteś tym co jesz" i zawsze konwersacja dobiega końca w tym momencie
Haha probowalam to uslyszalam, ze takie cwiczenie jest dla facetow i co ja z siebie chce zrobic... wiesz jak to jest plujesz komus w twarz a on ze deszcz pada
Eh niedługo masa sie skończy i zacznie okres liczenia co do grama liczenia co do kalorii i restrykcji zywieniowych
No i git nie bede sama
Uciekam szykowac sie na silownie... Ciao Chlopaki
Użytkownik Magdalena83 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clen i T3 zje ciebie bez "podkładki"
Ku pokrzepieniu serc:
Napisano Ponad rok temu
Siema synkowie . Co jest?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Hmm czuje sie pominieta i urazona.Foch z przytupem... i nie mysl tutaj o tym ''innym'' fochu
Napisano Ponad rok temu
Tuptaj tuptaj dalej.... to sśsiedzi z dołu zaraz przyjdą na skargę :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Moi nie przyjda, sasiada mam jakies 30 metrow obok, wiec moge nie tylko tuptac
A wlasnie Slonce sprawe mam potrzebuje jakis suplement dla osoby trenujacej ktora cierpi na zwyrodnienie kregoslupa, mam takiego znajomego na silowni dobrze po 50siatce, trenuje ile wlezie tyle tylko te plecy.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu