Bóóóóóójcie sięęęęę sezonowców :E będzie ich bez liku
Madziu a do kiedy będziesz się redukować? Tylko nie zniknij ![]()
Napisano Ponad rok temu
Madziu a do kiedy będziesz się redukować? Tylko nie zniknij ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
a fala sezonowców dopiero nadejdzie
((
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Madziu a do kiedy będziesz się redukować? Tylko nie zniknij
haha nie znikne... tak jeszcze chce ze 2 miesiace pociagnac redukcje a potem wycinke zrobie clenem i t3, ale to zobacze jakie bede miala wyniki badan po redukcji.

Napisano Ponad rok temu
Clen i t3? Czyli rozumiem że chcesz mieć bf w okolicach 7/8% ?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie marzy zejsc do 10%... ale ciezka droga do tego...
Ostatnie etapy redukcji sa cholernie ciezkie, zapierd.... a rezultaty coraz slabiej widoczne.
A najlepiej by blo hormon wzrostu walnac.... ale drogi interes ![]()
Użytkownik Magdalena83 edytował ten post Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No kobiety maja trudniej zarówno budować mase jak i redukować z racji większego genetycznie poziomu tkanku tłuszczowej. Najlepiej by było połknąć pigułke mocy i być po tym wiecznie pieknym młodym i na zyle no ale ..... cudów nie ma.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie, kobiety genetycznie maja wieksza tkanke tluszczowa niz mezczyzni.. ale powolutku dojdziem do celu.

Napisano Ponad rok temu
A no to wiadome. A ja wczoraj w swojej pracy dokonałem dillu. Kupiłem 30 paczek ciastek ( kruche z orzechami arachidowymi (150g 25% orzechów) za 3zł..... po 10gr była paczka bo wycofali z produkcji i sie nie sprzedało ( data wazności dobra)
I mam dylemat bo bym je wszystkie zeżarł :E gdyby nie ta ilość orzechów ( tłuszczy) to bym tu i tam podmienił jako węgle.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Najadlam sie ... mmm wlasnie orzechy... ja czasem scinam tluszcze w ciagu dnia do minimum by wieczorem sobie maslem orzechowym lub swiezymi orzechami dobic,... taka chwila przyjemnosci ![]()
W niedziele mam gosci na obiad, znajomi wpadna sie zdziwia jak dostana cos zdrowego bo to przyzwyczajone do smieciowego jedzenia i wszystkiego co ocieka tluszczem,...
A na deser zrobie sernik z chudego twarogu i bialka bez cukru...

Napisano Ponad rok temu
Może podbijesz ich podniebienia i zaczną się zdrowo odżywiać ![]()

"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Może podbijesz ich podniebienia i zaczną się zdrowo odżywiać
Nie sadze, jak mieszkalam w Anglii i mnie odwiedzili to potem polowa moich znajomych opowiadala jak to narzekali, ze glodni chodzili, bo to co jadlam i gotowalam to im nie odpowiadalo. Wiec tak czy tak licze sie z krytyka ![]()

Napisano Ponad rok temu
Jeśli zwykli zjadacze hamburgerów krytykują moje żarcie to zawsze im mówię "spójrz w lustro, jesteś tym co jesz"
i zawsze konwersacja dobiega końca w tym momencie ![]()

~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Eh niedługo masa sie skończy i zacznie okres liczenia co do grama liczenia co do kalorii i restrykcji zywieniowych ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
tiaaa, niby fajnie bo coś nowego itd. ale z czasem jest głód, płacz, ssanie i zgrzytanie zębów
![]()

~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zwykli zjadacze hamburgerów krytykują moje żarcie to zawsze im mówię "spójrz w lustro, jesteś tym co jesz"
i zawsze konwersacja dobiega końca w tym momencie
Haha probowalam to uslyszalam, ze takie cwiczenie jest dla facetow i co ja z siebie chce zrobic... wiesz jak to jest plujesz komus w twarz a on ze deszcz pada ![]()
Eh niedługo masa sie skończy i zacznie okres liczenia co do grama liczenia co do kalorii i restrykcji zywieniowych
No i git nie bede sama ![]()
Uciekam szykowac sie na silownie... Ciao Chlopaki
Użytkownik Magdalena83 edytował ten post Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Clen i T3 zje ciebie bez "podkładki" ![]()
Ku pokrzepieniu serc:

Napisano Ponad rok temu
Siema synkowie . Co jest?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Hmm czuje sie pominieta i urazona.Foch z przytupem... i nie mysl tutaj o tym ''innym'' fochu ![]()

Napisano Ponad rok temu
Tuptaj tuptaj dalej.... to sśsiedzi z dołu zaraz przyjdą na skargę :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Moi nie przyjda, sasiada mam jakies 30 metrow obok, wiec moge nie tylko tuptac ![]()
A wlasnie Slonce sprawe mam potrzebuje jakis suplement dla osoby trenujacej ktora cierpi na zwyrodnienie kregoslupa, mam takiego znajomego na silowni dobrze po 50siatce, trenuje ile wlezie tyle tylko te plecy.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu