dziękuję ale miałam koka ( dla Gramma Kokon ) i tylko podkład
co do diety. Kilka dni liczyłam kcal, robiłam rozpiski. ale ja tak nie potrafię. To nie dla mnie.
Wczoraj byłam w clubie po prostu Gramm do mnie mówił, że jestem tyle na forum i się nie znam. Przyznaję się do tego, że wiem mało. ale nie jestem głupia tak jak ludzi, których spotykam.....
wczoraj na palarni w clubie gadaja 2 kolesie:
- co ty robisz, ze jestes taki rozjebany masz diete, bierzesz suple? ( do kolesia, który wygladał jak gówno haha taki lekko lekko przypakowany )
- nie mam zadnej diety. jem co chce, nie biore odzywek, ale proponuje Ci - oczywiscie ja tego nie biore- sterydy
Juz nie wyrobilam i powiedzialam kolesiowi, ze jest pojebany. Dieta przede wszystkim, suple na uzupelnienie diety jak dieta nie wystarcza, a za meta mozna sie rozejrzec jak juz nie bedzie efektow po tym wszystkim tzn jak juz taki moment bedzie ze przestanie sie rosnac
- koles spojrzal na mnie jask na debilke i powiedzial, ze sterydy sa dla osob o konkretnej budowie ciala.... (rece mi opadly)
- ja na to ze jest glupi i moze sie zle odblokowac i nie bedzie mu stawal
- on ze mnie chyba pojebalo, bo to nie ma wplywu
haha a ostatnio jechaly laski autobusem i gadaly ze jedna z nich robi przysiady od tygodnia i je salatki i warzywa i owoce (bez obciazenia) i ze czy to mozliwe ze juz jej miesnie urosly bo waga jej po tygodniu wiecej pokazuje hihi
a jutro na 12 mam rozdanie dyplomów i bede miala togę i biret
Użytkownik ***Ania*** edytował ten post Ponad rok temu