Eloooo Dokładnie redukcja the best
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Hahahaha twoja rodzinka wymiata :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Gramm...to degrengolada na całego. Dzisiaj tekst dnia " szwagiera trzeba mało jesc..wtedy smalec leci. "
Napisano Ponad rok temu
Ahahahaha bez urazy dla twoich bliskich ale rozumu i edukacji to im bardziej brakuje niż formy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wiesz siora to jeszcze jako tako...ale szwagier to taki trener personalny,że chyba zaczne wierzyc w jego teorie
Napisano Ponad rok temu
trener który trenuje kciuka na pilocie , mięśnie szczęki od jedzenia i uzupełnia piwem stracone podczas intensywnego myślenia o wysiłku elektrolity
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Szkoda pisac.... ")))
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Ja dzisiaj trening robiłem w 2.5h niby długo ale parti wpadło sporo i czułem się zajebiście na treningu pomimo że przed i po latanie na kibel bo wczoraj Michała dopadło a dzisiaj mnie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja miałam zeszły piatek taki...ale 4 węgle zjadłam i 6 posiłków z ryżem. Mysle,że jakiś wirus pewnie.
Napisano Ponad rok temu
Też stawiam na jakies wirusowe ustrojstwo bo ogólnie dieta czysta i jeżeli chodzi o kibel po zredukowaniu błonnika o połowe było wzorowo.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Lato jest, dziadostwo w powietrzu krązy.
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej że zimy nie było i nic nie wymroziło dziadaństwa
Ale juz jest lepiej na jutro na posiłek numer 4 mam super rzecz
wiadomo że białko białkiem i wlci jak zawsze 3 jaja i pół kostki twarogu ale węgle wyglądają nietypowo
ugotowałem ryż do tego słodzik wanilia i budyń waniliowy do ryżu że zagęściło go jak budyń, smakuje i pachnie wysmienicie a jak dopadnę cukier migdałowy to będzie wersja migdałowa z kakao. Mógłbym dac niby migdały mielone ale fat trzymam nisko więc wszelkie orzechy odpadają.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja pije olej kokosowy...i powiem,że jestem b. uzależniona. Spróbowałam tak na próbe ...po opinii jednej z zawodniczek BB.I faktycznie polecam . Kup karob...to zamiennik dla kakao. Nagotujesz sobie takiego budyniu ,że palce lizac.
Napisano Ponad rok temu
Ale ja uwielbiam kakao ciemne odtłuszczone. Teraz leci tylko do ryżu bo płatwi owsiane jem z wanilią i kawą zbożową + rozpuszczalną zwykłą ( taka owsianka gesta jak rzadki kisiel ma obłędny smak jak dasz trochę słodzika) jem ja codziennie i sie nie nudzi.
Ale ryż trzeba urozmaicać bo mi sie szybko nudzi. Sam budyń to raczej nie wchodzi w grę bo ryż 1 że tani jak barszcz a 2 że nie trzeba mleka (aktualnie nie piję bo nie widzę sensu i zasadności) . Choc o chlebku świętojańskim słyszałem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Witam mordeczki Jak obstawiacie mecz ?
Napisano Ponad rok temu
Ten kawałek popka to gówno
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
trening
Mateusz Pawlak