A ja własnie jestem po lekturze dt Doris z konkurencyjnego forum. Ludzie są okropni, zaczeli dziewczynie hejtowac,że mało kobieca, ze to,,,tamto.Pozytywna dziewczyna bardzo .Ja nie wiem skąd w ludziach tyle zazdrości, złości?
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
z tego że żal im dupe ściska ze ktoś cos ma bo wypracował a im sie nie chce
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie Gramm A tak to dzień dobry trzeba trening klaty zrobic,,,dorzucic kałdunik i posadzic zad na rowerek
Napisano Ponad rok temu
ja poczekam z treningiem do wieczora bo teraz gorąco jak cholera i łeb boli.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
hejo
a ja wczoraj bylam w clubie
Napisano Ponad rok temu
a ja na budowie ludzi którym moja matka opiekuje sie dzieckiem. przejebane siostrunia poucza jak jechać matka każe wykonywać manewry grożące zyciu i zdrowiu tak sie na nie naklnąłem i tak wkurwiłem że nie odzywam sie do tych głombów więcej, jak jadę sam jadę jak złoto jak te padalce wsiądą i zaczną pierdolić to mnie zaraz nerw bierze.... nawet mi auto przez wkurwienie dziś zgasło.
w takich chwilach mam ochotę zabić własną rodzinę żeby tylko ryje zamknęła...
tak się czasem zastanawiam ile we mnie siedzi skumulowanej agresji.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
haha no niestety tak jest zawsze jak się ma prawko od niedawna i się jezdzi z ludzmi "doswiadczonymi"... Mi tez zawsze tata mowił: po co po zmianie biegu od razu gazujesz, na co ja, bo zmieniam bieg bo chce jechac szybciej..... itd... ale teraz jak tata jedezie moim samochodem to ja Mu mowie: po co robisz to, a po co tamto
Napisano Ponad rok temu
dlatego nie mogę z nimi jechać nigdzie to zbyt mi niszczy nerwy wydziela mi się wtedy zbyt wiele agresji zbyt często mam ochote im pourywać łby :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
musisz się jakoś rozładować
Napisano Ponad rok temu
posprzatam se pokój i trening robie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dlatego najlepiej wozić min 1 osobe...i miec auto dla siebie Ja nie lubie jeździć z ludźmi.Preferuje układ: ja i auto.
Napisano Ponad rok temu
siostra ma swoje ale chciałem sie przejechać bo jutro mógłbym nie odpalić bo akumulator zdechł w sumie nie mam prostownika a nowy będzie w czwartek w bdb cenie dlatego olałem większość sklepów gdzie jest średnio o 70zł droższy niż taki sam a od swojego mechanika a ta sama hurtownia. Autko chodzi teraz pieknie z tym że na dotarciu jest to trzeba spokojnie jechać. Remont był konkretny myślałem że wymieni tylko uszczelniacze w głowcy poza pierścieniami silnikowymi i honowaniem a on mi zrobił tak że wszystko z głowicy powymieniał na nowe bo było takie sobie. Teraz wsadzić akumulator i nic tylko jeździć bo przegląd mi zrobił kompletny i wszystko ok jest.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Siema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
rening
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Sie ciesz....
Ja już przygotowana do treningu..wszystko good i nagle ścisk w żołądku...ciśnienie spadło:) Wku....się okrutnie!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jezus maria przeciez leki miały działać?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No działają...ale jak się ma tak wrażliwy organizm to trzeba się liczyc ze skutkami ubocznymi.
Napisano Ponad rok temu
będzie dobrze
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A nieee...już tyle co ja przeszłam,,,to te niskie cisnienie to jest NIC. Damy rade..damy!!!!!!!!!!!!
Gramm, wczoraj przeglądałam rózne strony odnośnie cw na barki. I natrafiłam na takie coś,że nie powinno się wykonywac cw- unoszenie sztangi do brody i wszelakich rotacji. Powiedz,,jak to właściwie jest?
Użytkownik MAR edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie unoszenie do brody to strata czasu ryje barki + ja tego nie czuje wole wyciskania z przed głowy i wszelkie unoszenia hantlami bo to naturalniejsze ruchy
Mateusz Pawlak