Pojade to zobacze daleko nie jest ale siedząc i zastanawiając się w domu nie kupie nic. Tania? rocznik 98 przebieg nie mały więc ile myślałeś że będzie kosztować? To jej normalna cena jest o ile stan jest dobry tak jak napisane ale co za problem sprawdzić czy rdzy nie ma to nie problem a jak jeździ.... hmm siostra ma prawko 5 lat i 3 autami jeździła i każdy sie sypał to jako tako będzie wiedziała czy nie puka i nie stuka. A podstawowe zasady oględzin znam, neistety nie mam z kim ala mechanik pojechać ale nikt nie powiedział ze jade ja kupić będzie podejżane dam se dupie siana jeszcze mam na oku mazde 626 kombi w stanie prawie ze igła w cenie 6 koła to tez mozna uderzać
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
masz racje- jedz i zobacz
Napisano Ponad rok temu
dokładnie hahahaha wnętrze? na skuere i diealny stan za 6 koła i tak nie ma co liczyć byle podarte uszczerbane i popekane nie było, drobna ryska tu i tam to tez nie problem byle sprawne było i nie skorodowane a to że trzeba luknąc w każdy zakamarek pod każda uszczelkę dywanik dziurke i zakamarek to ja wiem czy szczeliny w blachach równe tak samo a czy była bita czy nie kogo to? nie licz na nie bite auto w tym rpoczniku i cenie EX a czy licznik rkecony? a huja sprawdzisz bez elektronarzedzi sprawdzających itp itd
Gderac mozna długo a tu trza jechac i oglądać
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
to ja z Toba pojade i pomoge sprawdzic jak wnętrze i z zewnątrz
Napisano Ponad rok temu
jestes machanik i blacharz? :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie będe szukał bo nie ma czaisz? NIE MA a nie będe jechał pół polski samochodu oglądać nie sram kasa na paliwo. Ot cały problem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
2.0 duze oplaty. Jestem Ania i to wystarczy
Napisano Ponad rok temu
moj placi 2600 bez znizek za tdi 1.9
Napisano Ponad rok temu
To co on ma AC? Aniu ja nie będe kupował AC i płacił na rok połowy wartości auta zwykłe OC styknie a z tym sie w tysiaku zmieszcze.
2600 to sie płaci za full opcje OC+AC
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a prosze bardzo :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co mechanik jesteś? Bo ja z tego co wiem to to że zachwalają wszelkie wersje avensisów tak jak i civici 6. Co człowiek to opinia to samo z lagunami jeden gada ze elektryka pada 2 jeździ 10 lat nigdy nic nie padło. Jakbym miał słuchac wszystkich opinii to zostałbym z rowerem z podpórkami
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kombatanty mi się nie podobają. Są pewne modele które jeszcze jakoś tam wyglądają ale większość to są brzydkie autka. Ile Gramm masz na fure?
EDIT
A ja właśnie słyszałem że Toyota robi zajebiste silniki jak ogólnie chyba wszystkie Japońskie
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ile mozna pisac... to samo, 6 koła max dlatego toyota po maździe nissanie i hondzie jest brana pod uwage i jeszcze mitasubiszi. Wójek miał identyczna avensiske kupiona po totalnej kraksie wyremontowana zapierdalala jak strus 5 lat iz ero jakichkolwiek wad. Toyota to jednak nie fiat czy citroen i nie będzie sie tak sypać. Może i kitajce drogie ale przynajmniej wyraxnie lepsze od francuzów czy włochów sa pewne fakty których podwazyc sie nie da.
Czy kombi czy sedan? dla mnie nie ma absolutnie żadnej róznicy czy to będzie miało dupe czy kontener czy będzie kolor taki czy sraki, to mi ma jeździć a nie sie podobać bo żeby sie podobac to trzeba miec kase na auto a ja mam kase na cos co ma jeździć i sie nie sypac dlatego takimi kryteriami szukam. A że do rpacy i tak nie opłaca mi sie jeździć samochodem to 2.0 i spalanie 9l benzyny jakos mnie nie rpzeszkadza
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kitajec? Chyba Cię zaraz zapierdole!!! Nie sądzisz że to jest obraźliwe? 2.0 spala 9l na 100? Chyba na trasie bo w mieście nie sądzę aby tak mało łykał, no chyba że był bo to ropniak, szczególnie jak się jeździ w teraz. Części do japońskich aut może są drogie ale pod warunkiem że kupujesz oryginały - tylko po chuj? Jak jest w chuj zamienników. Mi jebneła sonda i w serwisie Hondy zażyczyli sobie jak dobrze pamiętam 500zł, pojechałem do elektryka i kupiłem za 150zł + 50zł wymiana. Mam ją prawie 3 lata i działa bardzo dobrze Mnie też straszyli że do Japońskich fur części są drogie, ale zawszę są zamienniki
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na trasie avensis 2.0 z w miare nie wycherlotanym silnikiem do 7 zejdzie nawet kwestia stylu jazdy a maisto jak miasto zreszta jak sie odkuje i tak dziadowi gaz zapodam
Mateusz Pawlak