A co Ci się nie podoba? Przecież to damskie buty sportowe.
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Damskie ok,,ale ten róż? Poszukaj coś z czernią...wtedy dostaniesz PLUSA
Napisano Ponad rok temu
Ach te baby!!! Co Wy macie z tym czerwonym kolorem?
Zobacz te buciki, mi się podobają, jak bym był kobietą bym bym sobie je kupić ![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisałam o czarnym kolorze...nie czerwonym:)Ale butki widzą mi sie.
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi się kombinacja czarnego z czerwonym, te dwa kolory bardzo pasują do siebie ![]()
Napisano Ponad rok temu
To prawda..czern i czerwien pięknie ze sobą wygląda:)
Napisano Ponad rok temu
A wiesz co wygląda lepiej?
Napisano Ponad rok temu
buhahaha sam nie trawię różu a laski w różu kojarza mi sie z tanimi burdelami :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Różowe landrynki Panie Gramm...hahhaha
Napisano Ponad rok temu
A weź :E
lubie ładne zadbane umalowane laseczki ale bez przesady... jak za duzo rózu i tapety to wtedy z atrakcyjnej dziewczyny robi sie nieatrakcyjny maszkaron :E
Umiar musi byc w każdej dziedzinie zycia no może poza jedna ![]()
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
To prawda tony pudru..i te usta popackane .Ale ponoc mezczyzną podobaja sie takie kobietki ![]()
Napisano Ponad rok temu
Nienawidze czerwonej szminki.... może i jestem dziwny ale wolałbym pocałowac osła w dupe niz laskę z krwiście czerwonymi ustami ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Tak juz mam takie ze mnie dziwadło :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego dziwadło...przynajmniej wiesz co dobre.
Ja też z tych "innych"...nie nakładam tapety, nie robie tapiru na głowie, nie lubie torebek i zakupów .
Napisano Ponad rok temu
Ja lubie zakupy ale tylko spozywcze w biedronce. Od kilku lat wszelki szmatex kupuję przez internet i nigdy nie musiałem nic oddawac bo rozmiar nie ten, po prost sa ciekawsze rzeczy w zyciu do roboty niz tracenie czasu w centrach handlowych
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
A fakt,,zakupy tylko po mięcho
Ja straciłam trzy fajne koleżanki gdy zaczęłam chodzic na siłownie. Im nie pasowały treningi, mnie kawusia i ględzenie o głupotach. Zresztą z babami gadka jest lipna,,,z facetem jest inaczej i do tańca i do różańca.Moze dlatego,ze wśród męzczyzn sie chowałam i to wojskowych ![]()
Napisano Ponad rok temu
hahaha jest cos w tym ja od 3 lat pracuje z samymi kobietami i powoli zaczynam wariować... :E
siłownia jest lepsza alternatywą od ploteczek na ciasteczku i fiu bździu srututu gatki z drutu i obczajka co któa ma na sobieee :E
Czy to chłop czy baba trening siłowy to podstawa bo każda narzeka jaką to ma sflaczałą dupę a przysiadów robic nie ma kto ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja zawsze słysze od siostry " jaka ty cholera jestes,,,trzymasz strone facetów"!
Napisano Ponad rok temu
Ktos musi buhehehehhehehee
Mateusz Pawlak ![]()