elo czas trenowac
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Aniu uważaj bo Gramm na Ciebie zapoluje
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
narazie to poluje ale na mnie grypa
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a mi chyba na pluca padlo...
jak oddycham to skrzecze
Napisano Ponad rok temu
jak tak to lekarz
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
pierdziele- leki za drogie samo przejdzie
Napisano Ponad rok temu
Ania, kup syrop prawoślazowy i po sprawie.
Napisano Ponad rok temu
ok juz zobaczylam Jutro kupie Dziekuje :*
Napisano Ponad rok temu
to takie gówno które jest w aptece bez recepty mozna go wypic tone a i tak nic nie pomoże
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tanie jest, a na pewno nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
syropki poza flegamina i kilkoma które mozna policzyc na palcach jednej reki sa dobre na smak nie na dolegliwości hehe no ale ok kup kup :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Oj Gramm, gówno nie gówno. Lepszy taki syrop niż pakowanie w siebie gówien typu fervex ,który ryje żoładek i wątrobe.Nie wspominajac o antybiotykach.
Ania, zapomniałam Ci napisac- jak masz dostęp do sproszkowanego imbiru to zrób sobie herbatke. Na czubku noża imbiru wsyp do gorącej herbaty, miód i cytryna.
Napisano Ponad rok temu
Kobiety kochane jak was bierze ( tutaj mam na mysli infekcje )
to najlepsze kombo wygląda tak:
napar z:
- 3 torebki pokrzywy suszonej
- 3 torebki zielonej herbaty
- sok z cytryny
popijamy tym 2/3 zabki czosnku na noc i do spanka
z rana sam napar
Ja tak sie z grypy wyleczyłem i lecze od dawna dzieki panu Kisielowi (pozdro BRO!) bez fervexów bez tabletek bez całej chemii
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ej chodzicie do kosciola ? Kto byl dzis. U mnie ksiadz czytal list biskupow i tak sie oburzylam, ze myslalam ze pierdolca dostane. List o teorii gerder czyli o rownosci płci... nie rozumiem po co kosciol sie wpierdala w takie sprawy i skad bierze takie wiadomosci np. ze w nowoczesnych przedszkolach dzieci zmuszane sa do wzajemnej masturbacji ?!
Akurat mam kolende w sobote i mam zamiar powiedziec co na ten temat sadze! tym bardziej, ze ksieza mogli sami zadecydowac czy czytac ten list czy nie... Nie rozumiem tego czy ksieza nie widza ze takim sposobem ludzie sie odwracaja od kosciola... Kosciol jest taki sredniowieczny, ze niedlugo ksieza beda wyglaszac kazania tylem do ludzi...
Napisano Ponad rok temu
Ja nie chodze. Po uj słuchac tego co mnie może oburzyć i tej propagandy o zyciu po bozemu z ust czarnego padalca który nie zyje według doktryn które głosi w imie Boga. W Boga wierzę w reszte nie bo jego pośrednicy to pedofile i złodziejskie świnie które bez cennika nie pochowaja nawet człowieka.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ania, Kościół robi wszystko by odwrócic od siebie wiernych.
Ja chodze np. wtedy gdy mam potrzebe a nie,że reszta idzie ...albo co znajoma powie. Gdy mieszkałam w Polsce w swojej parafii miałam zajebistego proboszcza.Służbista ale można było z nim pogadac o wszystkim..ksiądz jedyny w swym rodzaju.
Tutaj gdzie jestem nie ma nagonki by latac do Koscioła.Idziesz bo tak czujesz.Nie idziesz twoja sprawa i koniec.Nie ma musu by isc do spowiedzi, brac koscielny, chrzcic dzieci.
Popieram stanowisko Gramma.
Napisano Ponad rok temu
Miałem w gimnazjum zajebistego księdza co miał zdrowe podejście i dawał przykłąd wczesniej do komunii prowadził mnie ksiądx który regularnie był gościem w miejscowych burdelach potem pamiętam tylko głos "daj na składke"
Wypiałem dupę na kler
Bede oceniony za to jakim jestem człowiekiem dla siebie rodziny i innych a nie za to czy gne kolanka bije sie w piers i mam raczki poskładane.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, każdy z nas dostanie rachunek za swoje życie, za czyny .
Lepiej mowcie gdzie sie bawicie w Sylwestra