lokalizacja Konin ??
Faktycznie to też dodałam, ale nie to miałam na myśli.
Ale Ania dla Ciebie nagroda pocieszenia :*
Napisano Ponad rok temu
lokalizacja Konin ??
Faktycznie to też dodałam, ale nie to miałam na myśli.
Ale Ania dla Ciebie nagroda pocieszenia :*
Napisano Ponad rok temu
no napisałam, że bicek urósł
Napisano Ponad rok temu
Hahahaha
Wczoraj był oficjalny pomiar (siostra asystowała, co by oszustwa nie było) i jest całe 28,5 cm !!!!!
Napisano Ponad rok temu
brawo
swojego wygranego buziaka przekazuję oficjalnie Grammowi, bo On się bardziej ucieszy
Napisano Ponad rok temu
Hahaha Gramm już wiedział, bo stał się moim prywatnym konsultantem
Ładny plan mi ułożył i ma swój udział w tym przyroście
A buziak do Ciebie Aniu powędruje oficjalnie:
Napisano Ponad rok temu
Miałam dzisiaj iść na siłownię, ale auto poszło do mechanika i nie jadę. Bo później jak pomyślę, że w godzinach szczytu mam wracać MZK z Oliwką i torbą to mi się nie chce. Poćwiczę dzisiaj w domu, a nadrobię jutro
Napisano Ponad rok temu
Gramm oficjalny trener i kochanek No to już nie mam wątpliwości o kim Gramm wczoraj pisał
ja też mam swojego oficjalnego trenera na forum <3 pozdrawiam Trenerze
Użytkownik ***Ania*** edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kochanek? niestety nic mi to tym nie wiadomo...
Ale trener zajebi***
Napisano Ponad rok temu
a mój trener mówi, że jeszcze mam zrzucić 4 kg nawet jak zrzuciłam 1 to dalej 4kg mam zrzucić, a jak 2 to też dalej 4kg dla Niego nigdy nie będę wystarczająco dobra
żartuję z tym kochankiem
ale śnieg napierdziela w Olsztynie
Napisano Ponad rok temu
A u nas cieplutko
Rano było 11 stopni, teraz pewnie jeszcze więcej, słoneczko świeci i już zimówkę wymieniłam na wiosenną kurteczkę - nareszcie, bo leżała w szafie nowa z metką i czekała
Napisano Ponad rok temu
o jaaaaa zazdrooooooo
w Olsztynie 2* i śnieg napierdziela, że hej
moja też leży z metkami i czeka na wiosne a kupilam ja w listopadzie moze zakochalam sie w niej dalam za nia 180 zł ze zniżką w newlook ale uwazam, ze to byly najlepiej wydane pieniadze od dawna a dodam, ze dla mnie to kupa kasy
Napisano Ponad rok temu
Moja kosztowała 130 zł i jest bazarowa, ale najważniejsze, że piękna miętowa
Dokupiłam do niej jeszcze trampki chyba za 12,50 zł i zestaw wiosenny gotowy
A dla mnie najważniejsze jest, żeby mi się ciuszek spodobał od pierwszego wejrzenia i nie ważne czy to firmowe czy bazar
Napisano Ponad rok temu
Ja tez tak mam ale 130 na bazar to dużo.... słabo sie targowalaś mietowy ladny kolor ja lubie jeszcze kobaltowy/chabrowy i do twarzy mi w takim kolorku
ja jak jestem u siostry w Warszawie to wole isc na bazar na bakalarskiej niz do galerii nie dosc, ze tam konam ze smiechu non stop, bo tam sa "ciemnoskórzy obywatele Afryki" i oni sa tacy glupii, ze az smieszni ale nie bede pisac- to trzeba przezyc.... ja z siostra to plakalysmy w autobusie ze smiechu jak wspominalysmy ich i ludzie nam pokazywali, ze jestesmy glupie
A tam mozna sie targowac i jestem w 7 niebie wszystko wytarguje haha a balerinki kosztowaly 45zł a ja kupilam za 20
ale fajne ale jaka cena przerazajaca
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
O fee, nie znoszę takiej podeszwy z tej dziwnej gumy, z chińczykiem mi się kojarzy Ale sam bucik ładny, a cena faktycznie porażająca.
A taki bazar to mamy we Włoszech, tam u Marokinów można wszystko utargować, jesteśmy z siostrą mistrzowskie
U mnie w mieście jest bazarek z PL sprzedawcami i Ci 5 zł nie chcą nawet opuścić, żule
Napisano Ponad rok temu
haha Natka Ty przywoź ubrania z Włoch i sprzedawaj na allegro
Napisano Ponad rok temu
Hahaha no fucha mogłaby być dobra, rozumiem, że będziesz moją pierwszą klientką?
Oczywiście dla znajomych rabat
Czasem z siostrą dorabiamy sobie na cwaniaka, np. kupujemy tu paski do wybielania zębów. Paczka po ok 10 e na 7 dni.
Zawozimy tam, otwieramy pudełka, robimy zestawy na 5 dni i sprzedajemy po 35 e
Bo we Włoszech tego nie ma a efekt jest widoczny to idą jak świeże bułeczki
Kurcze dzwonił mechanik i 300 zł pójdzie w pizdu. To auto to jak skarbonka bez dna. Stara rakieta chodzi i trzyma się dobrze, a to gówno wiecznie się psuje. Sprzedam w chu*** jak się wkurzę. Ostatni raz naprawiam, jak znowu się coś rozj*** to idzie na handel.
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej tak
ale ludzie tak robia- moze to bylby dobry pomysl np pisalas, ze tam sa fajne jeansy
Napisano Ponad rok temu
Są ładne jeansy, ale te tańsze szału nie robią, bo tu kupi się podobne w podobnej cenie.
A te fajniejsze w przeliczeniu na złotówki będą pewnie za drogie na polską kieszeń.
To zarabiając w euro czasem się człowiek zastanawia czy brać czy nie, a co dopiero jak cena skoczy 4 x w górę.
Coś na pewno by się znalazło, ale to trzeba by sporo czasu poświęcić na organizację, a też nie wiadomo czy popyt by był.
Dostałam kiedyś propozycję współpracy od hurtownika z ciuchami i innego z butami, ale na razie nie będę się w nic takiego bawić, nie mam czasu ani chęci
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no fakt ja bym np za 100zł kupiła ale za 400zł już nie
ale moze inne rzeczy sa fajne i moze ceny hurtowe sa tansze
Napisano Ponad rok temu
Chwilowo żegnam wszystkich i lecę na mzetę odebrać Oli z przedszkola,
miłego dzionka
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|