Ja już kończe Dzieci z Bullerbyn więc też zaraz się kładę
Miłej nocki
Ona też sobie może myśleć, że Ty się odezwiesz
Napisano Ponad rok temu
Ja już kończe Dzieci z Bullerbyn więc też zaraz się kładę
Miłej nocki
Ona też sobie może myśleć, że Ty się odezwiesz
Napisano Ponad rok temu
co ma byc to bedzie... dziewczeta maja swoje humory
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Jak za często maja negatywne humory to sie takie omija. Życie to sztuka samokontroli kobiet też sie to tyczy
Krzychu powiedz co czujesz i czego chcesz a jak baba dalej będzie ciepłe kluchy to daj sobie spokój.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Siemka
A ja nie poszłam na angielski Spałam do 10 i zaraz idę umyć włoski
Miałam mieć fajne sny, a tymczasem śniło mi się, że się dowiedziałam, że mój chłopak zdradza mnie z Zuźką ( kolezanka z jego podworka ) i się wkurzyłam
I jeszcze mi się śniły jakieś duchy
Napisano Ponad rok temu
Kisiel widac że twoja gra To jest własnie Typowa gierka ja bym wiedział co w takiej sytuacji zrobić heheh
Napisano Ponad rok temu
Co byś zrobił ??
Ja bym do niej poszła z jakimiś czekoladkami i powiedziała, że musiałam się z nią spotkać, bo się stęskniłam i takie tam jak ma pms to pomoze, bo przed okresem ma się ochotę na czekoladę
Napisano Ponad rok temu
Zły pomysł Aniu nie powiem ci co sie robi bo nie było by fer to jest zadanie Krzycha musi to przejść ona tym sprawdza czy jest jej godzien ja miałem to samo
Napisano Ponad rok temu
a moim zdaniem ona tez go sprawdza i mysli jak kocha i mu zalezy to przyjdzie i bedzie nalegal na spotkanie...
Napisano Ponad rok temu
.........nie odezwę się pierwszy Kiedyś już miałem taką sytuację i po 2 dniach dziewczyna sama zadzwoniła, także trzeba poczekać. Jak jej nie zależy to się nie odezwie - proste jak drut.
Użytkownik Kisiel888 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tym, że ona myśli tak samo
ajjjj Krzysiu nie masz podejścia
a ja zadzwoniłam do mojego i go zjebałam, że nie może nigdy w zyciu mnie zdradzić- ani z Zuźką ani z żadną inną...
Napisano Ponad rok temu
Tak z Twój sen dostał zjebę? Hahaha
Napisano Ponad rok temu
tak tak na zapas....
to przedsmak tego co go może spotkać
ale powiedział, że nigdy w życiu mnie nie zdradzi w sumie to się nie dziwię haha
zajebisty ten e-fajek olejek wystarczył mi równo na tydzień a kosztował 14 zł teraz kupilam wiśniowy za 12zł i nie paliłam normalnego przez tydzień no raz połówkę cienkiego zajarałam, ale to z ciekawosci (bo mi mowili ze nie bedzie smakowal ) i az sie musialam polozyc bo mnie tak zmulilo
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ahh te baby
Napisano Ponad rok temu
Lecę się edukować ciałłłłł
Napisano Ponad rok temu
.........nie odezwę się pierwszy Kiedyś już miałem taką sytuację i po 2 dniach dziewczyna sama zadzwoniła, także trzeba poczekać. Jak jej nie zależy to się nie odezwie - proste jak drut.
Dobrze robisz, bo jak się za dziewuchą za bardzo lata, nadskakuje i księżniczkę z niej robi to laska się zanudzi i będzie szukała przygód na bokach, albo w ogóle na inny model wymieni. Facet to facet, ma kochać, szanować, raz na jakiś czas rozpieszczać, ale nie bez przesady. Związek powinien być partnerski i obie strony powinny się starać. Raz on śniadanie do łóżka a raz ona dziki, nieplanowany sex w aucie i odwrotnie. Co by się nie nudziło za bardzo. Jak facet lata za dziewuchą jak pies to nie facet tylko pipa Nie można zawsze być stroną ustępującą, trzeba pokazać silny charakter
Co do napięcia przedmiesiączkowego to faktycznie niektóre baby wtedy wariują, np. ja (może dlatego jestem sama, bo nikt nie może tego znieść... ). Oprócz efektów ubocznych jak niekontrolowane napady głodu to też mam stany przypominające depresję. Czasem bez powodu chce mi się płakać albo krzyczeć, chodzę podrażniona, nerwowa, czasem smutna. No, ale kilka dni i mija. I jeżeli chodzi o te epizody to faktycznie lepiej jak facet trochę ustąpi, pocieszy, upewni, że kocha... A jak baba ma fochy bez powodu to siedź cicho i czekaj, aż sama zatęskni
Napisano Ponad rok temu
O kurde ale "elaborat" Natka
Nie wiem już czy się odzywać czy nie
Kto za a kto przeciw?
Napisano Ponad rok temu
Skoro to Twoja dziewczyna to chyba orientujesz się mniej więcej w jej cyklu
Jak przed miesiączką to się odezwij, jak nie to olej hahahah
Napisano Ponad rok temu
Skoro to Twoja dziewczyna to chyba orientujesz się mniej więcej w jej cyklu
Jak przed miesiączką to się odezwij, jak nie to olej hahahah
Jeszcze do końca nie jest moją dziewczyną - uznaj to za zaloty
O PMS sama mi mówiła, że zazwyczaj zaczyna się w 23 dniu każdego miesiąca.
Wczoraj napisałem jej, że oglądamy wieczorem film. Dostałem odpowiedź, że nie wie o której wpadnie do niej koleżanka i jak coś to się spotkacie.......
No to odbiłem piłkę i napisałem: Seans w trójkę mnie nie interesuje. Innym razem przyjadę.
I nie odzywam się
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 30 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu