noooo on to bedzie wiedzial ;P niech ujawni sie raz raz
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
haha ajjj Dziecioł Ty blondasie
Napisano Ponad rok temu
Piosenka na dobranoc- sprostowanie: Halina Poświatowska z powodu ciężkiej wady serca większość swojego życia spędziła w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], gdzie też poznała swojego przyszłego męża Adolfa Ryszarda Poświatowskiego (także ciężko chorego na serce), którego poślubiła w Częstochowie 30 kwietnia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Po dwóch latach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], w wieku 21 lat została wdową.Zmarła w wieku 32 lat.
Taki poetycki wieczorek Pisałam pracę maturalną o kobiecej poezji miłosnej
Napisano Ponad rok temu
kolor wlosow jak kazdy inny
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
hihi dla mnie blondas jesteś
Dobranoc Wszystkim
Napisano Ponad rok temu
blond bedzie w lato od slonca ,p
papapapapap
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Chyba strażnikiem obcasu Aniu :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
grama niesoij
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
siema. Jak zwykle zaspałam.....
Napisano Ponad rok temu
hahahaha siema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
siema siema. lece na muzyke, wolontariat i cos tam jeszcze do później Ex obroń mnie bo się Gramm ze mną droczy
Napisano Ponad rok temu
siemaaaaa ja tez dalem se 30min dluzej spanka ,d ale juz spadam do joba ha
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Siema wszystkim, ja od 6.30 na nogach, zawiozłam Oli do przedszkola, poszłam do fryzjera (bo chodzę tylko tu w PL do jednego zaufanego), później wypad na bazar po czapkę, bo padał śnieg jak cholera. W czapce czułam się jak pajac, no ale nosiłam hehehe potem było solarium, bo zrobiło mi się tak zimno, że poszłam się ugrzać (nie chodzę na solarium, bo boję się, że mi zmarszczki od tego wyjdą ). Zrobiłam rundkę po sklepach i już musiałam Oli z przedszkola odebrać. Teraz mała buszuje ze swoim kuzynem.... No tornado w domu... Uwielbiam małe dzieci, a takie rozrabiaki to podwójnie
Napisano Ponad rok temu
A ja se dziś za godzinkę na basenik pojadę Tydzień wolny od siłki to można na basen se skoczyć
Napisano Ponad rok temu
fajnie Też bym poszła
Napisano Ponad rok temu
EX w domu
Napisano Ponad rok temu
Ale ja siedzę od samego rana do nocy