Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
zachowanie świadczy o człowieku
Racja ale widze ze nie masz pojecia o czym mowisz ... sory . Oceniasz go na podstawie jednego wydarzenia , pewnie jeszcze na podstawie tego co zobaczyles w wiadomosciach . Pewnie nie wiesz ze robi spotkania , a czasem koncerty charytatywne ? Ze odwiedza domy dziecka i spotyka sie z dzieciakami ktore potrzebuja wsparcia ?
Ale lepiej nazwac taka osobe żałosną
Dla mnie temat zakonczony ale wiadomo mozesz posiadac wlasne zdanie na jego temat
Napisano Ponad rok temu
Ze dwa razy krzyknęłam w kinie, bo się wystraszyłam, a później się ze mnie śmiały te małpy. Ale sam film dość slaby był, kilka akcji dobrych, pełno krwi i nic więcej.
Napisano Ponad rok temu
no no ale zawsze to coś pooglądałaś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A potem byłyśmy grac bingo i trafiłam 112 e wygrałam
Koleżanka miała cinquine, ale trafiły 3 osoby na raz i tylko 6,50 e dostała hehehe.
A nasz znajomy 2 razy bingo trafił, szczęściarz.
Najlepszy film jaki widziałam w ostatnim czasie to warrior. Mega dobry.
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nawet nie chcę tego filmu oglądać i się wkurwiać,Ja wybrałem się ostatnio z koleżanką na "Drogówkę". Mocny film ale trochę przebarwiona praca policji. Koleżance film odbił się na psychice i cały czas go wspomina, ja zdążyłem zapomnieć o nim szybko
Warriora z chęcią oglądnę
Natka to Ty w świecie jesteś rozumiem, zabrałabyś mnie na lato hyhyh, bym sobie tam zabingował
Napisano Ponad rok temu
ale w wakacje jest super, zacznie się sezon turystyczny to można przyjechać
Napisano Ponad rok temu
a ja wróciłam z zakupów Kupiłam sobie spodnie jeansowe takie śliczne meeeega obcisłe z wysokim stanem do tego pilniczek i 2 pary okularów przeciwsłonecznych
no i to po co pojechałam czyli kalosze przynajmniej nie bedę miała mokrych stópek a głuuuupie kalosze 60zł
już za dużo wydałam
oooo i jeszcze kupiłam pakiet papieru toaletowego i serek waniliowy tuti z biedry
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siemaaaanko
a ja wróciłam z zakupów Kupiłam sobie spodnie jeansowe takie śliczne meeeega obcisłe z wysokim stanem do tego pilniczek i 2 pary okularów przeciwsłonecznych
no i to po co pojechałam czyli kalosze przynajmniej nie bedę miała mokrych stópek a głuuuupie kalosze 60zł
już za dużo wydałam
oooo i jeszcze kupiłam pakiet papieru toaletowego i serek waniliowy tuti z biedry
Te kobiety , ja tego nigdy nie zrozumiem . Ja nie nawidze zakupów
Napisano Ponad rok temu
Hahahahaha jakie szczegółySiemaaaanko
już za dużo wydałam
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu