100PLN na bet24.pl + 5 euro na GB
Napisano Ponad rok temu
malo czasu wiec sie spieszyc jak ktos czegos nie wie to pisac tutaj badz na gadu ( na gadu ci ktorzy maja moje gg oczywiscie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mozesz to podaj mi swoje GG na prv...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz mial wiecej takich promocji to pisz na gg...
oczywiscie skorzystam
Napisano Ponad rok temu
a te 3 razy w obieg tzn ze musze poslac 3 x 100 zl lub na przyklad 30 x 10 zl niezaleznie od wygranej ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a te 3 razy w obieg tzn ze musze poslac 3 x 100 zl lub na przyklad 30 x 10 zl niezaleznie od wygranej ?
taaaa lacznie musisz wydac 300 PLN w zakaldach sportowych tylko nie wiem na jakim kursie to tzreba obracac czy jest jakis dolny limit kursu ale sie to sprawdzi
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
bo w Polsce zazwyczaj szybko koncza promocje bo jest wysoka kultura.. zreszta sam moglbym tak zrobic.. pochodzic po kolegach zeby innego ip szlo i juz
Napisano Ponad rok temu
ogolnie to korzystam z prmocji gdzie np. daja 200 PLN po tym jak im wplacisz 200PLN czyli dostajesz gratis 100 % czy cos w tym stylu teraz takze mam owa promocje gdzie tzreba wplacic minimum 65 a drugie tyle dostaniesz za darmo powiem tlyko ze na takich promocjach to od wrzesnia do konca roku zarobielm cos kolo 1tys
Napisano Ponad rok temu
aha takich promocji to wiem ze jest sporo prawie na kazdym kroku jest ale trzeba miec te 200 zeta albo choiaz 100 a jak dla mnie to jet za duze ryzyko moze jak wygram poyzej 100 to wplace przez neta na taka promocje ale teraz zadko gram wole oszczedac kaseogolnie to korzystam z prmocji gdzie np. daja 200 PLN po tym jak im wplacisz 200PLN
ale jak bys mial wlasnie taka jakl ta to daj zanc na pewno dostarczy wielu userom forum sporych emocji szczegolnie tym biedniejszym jak ja
Napisano Ponad rok temu
Kropek co to za panna mi sie tak ciagle na forum pokazuje :>
Napisano Ponad rok temu
a takie promocje jak ta bede dawal czescej jak bede mial bo widze juz paru zapalencow
Napisano Ponad rok temu
mi sie nie udalo jeszzce nogdy kilka razy powyzje 50 zl wygralem i to na tyle a jak mailem wygana to nie pomyslame zeby wpacic na taka promocjeJak dobrze typujesz to masz z czego wplacac te 200zl
a to moja laska w moim szaliczkuKropek co to za panna mi sie tak ciagle na forum pokazuje :>
Napisano Ponad rok temu
a mozna dwa konta na jedna karte i na dwoch kontach po 100 zl ??
Pewnie 100zł na jedno IP..
Fajna ale nie angażuj sie "...siłownia zostaje..."a to moja laska w moim szaliczku
Napisano Ponad rok temu
a mozna dwa konta na jedna karte i na dwoch kontach po 100 zl ??
jelsi dobzre rozumiem angielski to w regulaminie jest napisane ze jedna osoba z domostwa moze skorzystac tylko z promocji czyli z jednego IP , lepiej nie kombinowac
chyba ze zalozysz konto u kumpla ktory ma inne IP na jakas inna sobe nie mieskzjaca razem z toba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu