dokladnie, najlepiej sie juz nie wyklucacie co jak dziala i kto co wie bo i tak nic wam to nieda, Ty wiesz swoje i Ty wiesz swoje i koniec gadkiMozemy sie tak przekamazac jeszcze prez miesiac a i tak nic z tego nie wyniknie . kazdy wie swoje i nie uzna racji 2 osobie.
Ziółko
Napisano Ponad rok temu
Guest_awruk_*
Napisano Ponad rok temu
Z calym szacunkiem ale nie pidole i mam znajomych ktrzy sadza ziolo i wiem jak to kopie i KAZDY SKUN to chemia!!!
Jak nie wiesz to nie pie******
Myslisz ze natura robi takie ala w glowie ja juz troszke pale i wiem lepiej ale nie bede sie tutaj klocil bo to nie ma sensu(ide zaraz po 5g skuna;))hehe ) a maczane sa w roznych zwiazkach ktore sa tez w twardych narkotykach takich jak lsd chodzi o to zeby byl kop!!!!
no napewno wiesz lepiej widac to po Twoich odpowiedziach rodem z tvn-u ganja maczana w lsd? to co kolega powie na to ze kwas sie neutralizuje pod wplywem wysokiej temperatury i chyba masz kolego dilerow idiotow skoro do gieta dodaja jeszcze kwas warty 30zl a potem sprzedaja paczke za 30zl wez lepiej sie zastanow komu by sie oplacal taki proceder a dopiero potem cos pisz
awruk, k**** jak ty glupi jestes zeby sie najarac topa z doniczki to cal doniczke musisz wyajrac i to nie bendize i nie kluc sie A jak zakpuisz chemika nie koniecnzie macznego w czyms morze tez byc dodwane podczas rosniecja rozne rzeczy to jest jazda !!
no, no oczywiscie widac ze Twoje pojecie na temat ganji wychodzi poza wszystkie normy jestes poprostu naj, naj, naj a o hodowli to Ty sie nie wypowiadaj bo widac ze co najwyzej to Ty hodowales kaktusa zeby miec co potem w dupe wsadzic.
ps. masz dysleksje czy poprostu podstawowka byla dla Ciebie za trudna?
jeśli nie sam nie hodujesz tylko kupujesz od dila to możesz mieć pewność że towar leżal sobie w jakimś rozpuszczalniku...
hmmm... ciekawa teoria a maczales moze kiedys ziolo w rozpuszczaliniku bo moi koledzy tak i poza chujowym smakiem zadnych fajerwerkow nie bylo wiec sorry ale znowu pudlo.
a myślisz że dlaczego tak klepie?Jedyna substancja która ma klepać w ziole to THC a tego w samej maryśce jest mało...malutko...dlatego zioło jest wzmacniane w różny sposób....ale p****** gadasz hehe trawa w rozpuszczalniku hehe
jesli dla Ciebie 15-20% THC to malo to kup sobie dobry haszysz tam thc siega 40% albo zrob sobie olej haszyszowy tam jak sie nie myle thc dochodzi do 60-80% no i THC to nie jedyna substancja co klepie w ziole ale whateva..
gali napisał/a:
ale p****** gadasz hehe trawa w rozpuszczalniku hehe
a myślisz że dlaczego tak klepie?Jedyna substancja która ma klepać w ziole to THC a tego w samej maryśce jest mało...malutko...dlatego zioło jest wzmacniane w różny sposób....
Ale nie rozpuszczalnik!!!!!!! Extasy , grzybki , kwasy TAK, ALE NIE ROZPUSZCZALNIK!!!
ale nie exstasy, grzybki (niby jak ma wygladac maczanie ganji w grzybkach hahaha dobre to bylo), kwasy tylko zabawa z genetyka roznych odmian, laczenie ich, klonowanie i dobra hodowla powoduja ze masz taki a nie inny shit poczytaj troche to zobaczysz jakie bzdury gadasz
tigre0070, nie stresuj się widać odrazu że gali nie ma pojęcia o tej branzy...
no z Twoich "madrych" wypowiedzi w tym temacie widac ze Ty jestes obcykany w tej branzy jak nikt inny na swiecie
to tyle ende.
Napisano Ponad rok temu
ja już trawy nie ruszam.
jest wiele lepszych specyfików na których można się bawić całą noc
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Guest_awruk_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_buli_*
Napisano Ponad rok temu
Najlepij wtedy zjeść 2 batoniki i napić sie jakiegos soczku i za 5 minut jestes nowiutki jak rybka I najlepiej bierz caly czas od jednego zaufanego chłopa który wiesz ze nieda Ci gówna. A i tak zawsze palisz chemika... ;/
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Sam palę ziólko od 8lat. Mam kuzyna z Canady który tam dilił. od 4lat jest w Polsce (deportacja ) tutaj zajął sie hodowlą i opowiedział mi troche na temat staffu.
Wszystko zależy od tego jakie masz nasiona i jaką chcesz wychodować roślinke!! jest wiele sposobów łączenia, klonowania i ulepszania nawozem i vitaminami bo tylko z gleby może ona cokolwiek zaciągnąć. Współczuje tym co myślą że maczanie w domestosie, eterze, rozpuszczalniku czy moczu coś zmieni..... smak i może kolor bo nic więcej!!!!
Co do reakcji to wiadomo od lat że każdy ma inny organizm i inaczej może reagować na te same środki!!!(jak z koksami).
Pozdro
Guest_awruk_*
Napisano Ponad rok temu
Może ja się wypowiem, jaram zielsko codziennie i niestety w naszych czasach jak tu koledzy mówili niema jaranka czystego, chcesz takie to tylko w Holandi... Holenderskie najlepsze, a jarałem holendra kilka razy W polsce jaranko sie sadzi w granulacie i sie doprawia róznymi takimi bajerami, albo twardymi narkotykami, czasem jakimś innym gównem. Raz dostałem od kumpla sączone w DOMESTOSIE ! Przyjałem buszka i nie wiedziałem co sie dzieje... Nie przejmuj sie tą swoja historią, miałem tak dwa razy, kwestia nastawienia podczas palenia, wazna jest tez szybka zmiana otoczenia, np. jak stoisz najarany na -10 stopni i nagle wchodzisz gdzies do lokalu gdzie jest 20 na plusie dostajesz nagłego kopa i wszystko sie kręci. Nic nie widzisz normalnie nie słyszysz, robi się gorąco.
Najlepij wtedy zjeść 2 batoniki i napić sie jakiegos soczku i za 5 minut jestes nowiutki jak rybka I najlepiej bierz caly czas od jednego zaufanego chłopa który wiesz ze nieda Ci gówna. A i tak zawsze palisz chemika... ;/
pozdro
pierwsza czesc Twojego posta to bzdury.
w holandii ziolo tez sadzi sie w granulacie i tez doprawia sie je roznymi bajerami (czyt. odzywkami i nawozami) co do doprawiania ziola twardymi dragami to mozliwe ze tak jest ale moze w 1 przypadku na 500 jak nie lepiej bo to sie poprostu nikomu nie oplaca to tak jakbys kupowal seicento a gratis dawali by Ci ferrari raz mozna zrobic taka "promocje" ale jakby ktos tak robil codziennie to chyba tygodniu interes by mu padl tymbardziej ze wiekszosc dragow pomieszanych z ziolem i palonych poprostu nie dziala.
no ale druga czesc posta w porzadku
a do tych co lubia historie o maczaniu ziola w domestosie/rozpuszczalniku to co za problem zrobcie sobie taki eksperyment i potem pochwalcie sie na forum jakiego to sobie "skuna' zrobiliscie
awruk, zgadzam sie z Tobą w 100%
Sam palę ziólko od 8lat. Mam kuzyna z Canady który tam dilił. od 4lat jest w Polsce (deportacja ) tutaj zajął sie hodowlą i opowiedział mi troche na temat staffu.
Wszystko zależy od tego jakie masz nasiona i jaką chcesz wychodować roślinke!! jest wiele sposobów łączenia, klonowania i ulepszania nawozem i vitaminami bo tylko z gleby może ona cokolwiek zaciągnąć. Współczuje tym co myślą że maczanie w domestosie, eterze, rozpuszczalniku czy moczu coś zmieni..... smak i może kolor bo nic więcej!!!!
Co do reakcji to wiadomo od lat że każdy ma inny organizm i inaczej może reagować na te same środki!!!(jak z koksami).
Pozdro
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja to mysle ze moze jakis odzielny teamt z tym przemowieniem zalozyc zeby byl bardzo widoczny, to moze wtedy sporo osob go odslucha
Napisano Ponad rok temu