Ziółko
Napisano Ponad rok temu
Po tym ostatnim ziolku czulem sie jakbym umieral jakby dusze uchodzila ze mnie, i swiat jaki hujowy widzialem, inny, wszystko na co patrze zatacza sie w trujkat, jakby kazdy sie gibal.
Czy to normalne?
;(
Napisano Ponad rok temu
do cielonego teraz tak czesto i takie smieci dodaja, ze strach...
ja mialem jedna jazde pod koniec pazdziernika i podziekowalem...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nic wiecej
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli to zle jest tak ? jakies skutki uboczne ma?
pytam bo nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie potrafie powiedziec bo nie wiem co tam dodaja - pewnie sami ni wiedza %-)))czyli to zle jest tak ? jakies skutki uboczne ma?
ale jedno jest pewne - te "dodatki" bardziej szkodza zdrowiu niz sama ganja... moga ladnie robic ziazi w glowce
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak po sasiedzku to takie sprawdzone 40 PLN za gieta
Napisano Ponad rok temu
KAZDA KAZDA KAZDA>>>>wiec nie mozna komus pisac"to nie kupujesz z pewnego zrodla"
A nautra czyli EKO tez kopie ale nie tak zadna natura nie kopie jak skun!!!!!A teraz wszystko to skun!!
A co do twoich shiz ze umierasz czy cos t to jest tylko psyhika w kazdy bad tripie musisz sobie uswiadomic ze to tylko wkretka i nie myslec np. o bolacym brzuchu czy cos takiego...
Na jakies chore filmy polecam herbate moze to smieszne ale zawsze pomaga:))
Bad TRIPy zaczynaja sie na twardszych dragach .,...a traFFFka to jest jak piwjko,,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyna mozliwosc dla CIebie jesli nie chcesz palic chemii to posadzic sobie eko stafik:))hehe
Ale zeby po tym miec bombe to pare lufek albo wiaderek i nadal nie jest tak jak przykladowo po jednej lufce schemionego dobrego skuniuacza:))
pozdro
Napisano Ponad rok temu
a ten skunk jakos bardziej szkodzi czy, bez roznicy czy jest skun w marysi czy nie ?
pozdro , milego palenia
Guest_awruk_*
Napisano Ponad rok temu
ze niby co w mychozolu albo benzynie go maczaja hahaha chyba za duzo programow propagandowych w tv sie ktos naogladal
kup sobie dobre ziarna, zasadz i wyrosnie Ci taki shit ze po jednym buchy bedziesz mial dosc i co powiesz ze to tez chemia jest? wez sie doucz jak chcesz zabierac glos w tym temacie bo mnie bardzo drazni jak ktos mowi cos o rzeczach o ktorych nie ma zielonego pojecia
a Ty Nemesis poprostu kiepski dzien miales na palenie, oslabiony byles czy cos bo mi ten opis wyglada na jakies omdlenie moj kumpel tak czasami ma ale to nie zaden bad trip.
bad tripy to sa po grzybkach, papierkach i innych takich wynalazkach