no ja rozumiem zgadzam sie z Tobą, kozakiem nie jest typek który chodzi non stop nakręcony i myśli tylko kogo zaczepić. Tylko chce podkreślić fakt iż w bezpośredniej konfrontacji, nie oszukujmy sie ale poziom agresji ma wielkie znaczenie. dlatego najlepiej być w codziennych sytuacjach opanowanym a agresora łapać tylko w sytuacjach konfliktowych. ale myśle że mało kto ma tak ,że wtedy i wtedy jest taki i taki ,a kiedy indziej taki i taki.że innaczej postrzegam kozaków bo kozakiem jest nie wlasnie ten co ma zajebiscie wysoki poziom agresji tylko ten opanowany
Psychika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gosciu jest falszywy
udaje mojego kumpla a za plecami obgaduje i powtarza moja slowa
i za to wlasnie dostanie ;]
Napisano Ponad rok temu
i sie go pytam czy chce solo
on nic nie odpowiedzial
a ja mu mowie ze co taki cwaniak bo duzo gada i ze w walce dla mnie jest jak koliberek ;]
i pozniej mu mowie zeby nie byl cykorem
widzialem po nim ze jest wkurzony ale nic nie odpowiedzial
powiedzialem mu ze w poniedzialke po angolu solowa ( razem chodzimi na angielski)
zobaczymy
ale wiem ze jak nie przyjdzie to go pojade
a dzisiaj mielismy z ziomkami mamy spor ;] z innym miastem znaczy z zawodnikami z niego
chlopaki tam ostro dawali a jak sie troszkoe zpuznilem ale zdazylem zapakowac jednemu z piesci w brzuch ;D
dalem rade podejsc i zaje*** ;]
Napisano Ponad rok temu
jesteśmy z Ciebie dumni:) chociaz myśle że w zime jak jestem w kurtce i ktoś by mnie uderzył w brzuch to bym chyba nawet nie poczuł ale dobry i ten brzuch, bo przełamałes bariere:)zdazylem zapakowac jednemu z piesci w brzuch ;D
dalem rade podejsc i zaje*** ;]
Napisano Ponad rok temu
a poznie przyszedl nasz wfista i sie uspokojilo ;/
Napisano Ponad rok temu
no to musial poczuc...hehe.ale zaraz kumpel podlecial i w morde mu
Tamtego typa lej i tyle skoro taki cfaniak za twoimi plecami...jak sie nie bedzie chcial lac to zaj*b go w pyj i tyle.Niech sobie nie mysli ze moze z toba takie numery robic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo poniżające dostać z liścia od chłopaka...e****łem mu liscia
Napisano Ponad rok temu
Znaczna wiekszosc szkoly (chlopaki)to kibice o pogladach raczej skinhead's, ale mamy tez kilku cpunkow(punki:D) i czasmi łądnei zbieraja , ostatnio jednemu tak zajebałem w leb ze wszyscy mysleli ze to z liscia a ja mu zajabałem takiego sierpa ze az sie przewrocił . Czesto zdazaja sie takie małe ustawki po 10 , czesto cpunki uzywaja łancuchow itp. raz pamietam koledze kosa po race pierdolna to mu tylko bluze rozcioł.
Ale wracajac do tematu mnie to pierdoli czy starszy czy wiekszy lac go w łeb i tyle , osobicie wole jesli z kims cos mam załatwic soloweczke 1 na 1 i to chyba tyle
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
bardzo poniżające dostać z liścia od chłopaka...
Racja. I o to chodziło - o poniżenie... wiem, że z pięści jakbym kuzyna trafił - to bym nie skończył po jednym... znam siebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to sie urwal 15 minut szybciej z angola i kapa
teraz musze czekac do srody ;/