Czy ktos widzial??? Czy ktos slyszal???
Napisano Ponad rok temu
Owe tabletki sa w drodze do mnie. Osoba od ktorej bede to mial mowi ze to clenbuterol wlasnie pod taka nazwa.Tabletki te pochodza z hiszpani.Dziwi mnie ze nie jest to spiropent, ale powiedziano w aptecew hiszpani ze to jest tez clenbuterol.Ja znalazlem w necie jedynie tyle ze jest to clenbuterol hcl, a spiropent jest to clenbuterol bez tej koncowki.
Czy wie ktos jaka jest roznica miedzy tymi tabletkami?
Napisano Ponad rok temu
ja o ventolase nigdy nie slyszalem
Napisano Ponad rok temu
nie ma zadnej roznicy clen to clen (clenbuterolum hydrohloridum)
ja o ventolase nigdy nie slyszalem
ja tez nie słyszałem o takim czyms moze ktos cie wprowadza w bagno z tym towarkiem.........
Napisano Ponad rok temu
To bardzo dobry znajomy ktory zna sie troche na tym i teraz jest w hiszpani(chociaz sam byl zdziwiony tymi tabletkami w aptece to jednak po uzyskaniu informacji od aptekarki ze to jest clenbuterol to go wzial). Nie dopytywalem go juz dokladnie dlaczego nie spiropent, ale jak sie domyslam moze byc teraz problem z kupnem go w aptece tak jak jest teraz z winstrolem (kiedys mozna bylo go tam kupic w aptece, a teraz niestety tez jest juz problem)
Pytam z ciekowsci bo jak narazie nie znalazlem jeszce osoby ktora slyszala o takiej odsmianie clenbuterolu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy posiada ktos jakies informacje na temat tabletek VENTOLASE ?
Owe tabletki sa w drodze do mnie. Osoba od ktorej bede to mial mowi ze to clenbuterol wlasnie pod taka nazwa.Tabletki te pochodza z hiszpani.Dziwi mnie ze nie jest to spiropent, ale powiedziano w aptecew hiszpani ze to jest tez clenbuterol.Ja znalazlem w necie jedynie tyle ze jest to clenbuterol hcl, a spiropent jest to clenbuterol bez tej koncowki.
Czy wie ktos jaka jest roznica miedzy tymi tabletkami?
ale to jest anabolik?????sadze ze to jest jakis leke czy cos tam bo jesli to by byl anaboli by było cos słychac na rynku o tym!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
ależ proszę bardzo...Kujsus możesz rozwinąc swoja wypowiedz
clenbuterol - jest środkiem na spalanie i redukcje...Młody clenbuterol ma działanie antykataboliczne
katabolizm jest odwrotnością anabolizmu, co znaczy że zamiast budowania następuje rozpad tkanek - redukcja...
Ty napisałeś że clen ma działanie "antykataboliczne" czyli anty redukujące, a to jest błędna odpowiedź...
Napisano Ponad rok temu
sterydy.net
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
chodzi tu o antykatabolizm białek...
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu