Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem- nie radze sobie kur**!!!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1235 odpowiedzi w tym temacie

adasko1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Problem- nie radze sobie kur**!!!
ja do swojej listy dopisze za piątaka :D
  • 0

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

Adasko - ja skromnie - dwojke tylko dać moge ;)

Załączone pliki

• Załączony plik  2zlote.gif   31,37 KB   318 Ilość pobrań

• 0

BLUE_ARMY
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4535 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KM, ALP, Diving

Napisano Ponad rok temu

Dobra dopisanie do mojej listy :P
Czuje dreszcz zapowiadajacego sie ARMAGEDDONU..wrrrrrr
trzeba bedzie sie opanowac na poczatku...
  • 0
ON
NBII + Shock + BCAA MC + Mio

It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory

stefaN123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1342 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Głowa do szycia - efekt wczorajszej imprezy na rynku w klubie MIDGARD, ale jestem z sibie dumny, zauważyłem że w loży obok szyją telefon maniurce z torebki, odrazu podbiłem i co to ma być kurwa, zaczęło się od słów, ale jak zobaczyłem że do kumpla ktoś tam sadzi "ty sk.urwysynie wypier.dalaj" odrazu tuba na ryj kolesiowi sadze, chłopa odrzuca, podbiega do mnie drugi to ja prosty z prawej - chłop pada, rozdupca stolik i kufle, nagle jest ich kurwa 10 przy mnie, zasłaniam się jedną ręką i n a p ierdalam proste po ryjach i buty, i w pewnym momencie ktoś mi zadupcył czymś w głowe, albo popiołką albo kuflem, krew zaczęła mi tryskać, ale dobrze że akurat zlecieli się już bramkarze i kazali mi w y pi erdalać i im zresztą też, r ozku rwili mi głowe prostaki że mi się skóra rozeszła na boki centralnie z 10cm długości. Ale pierdole, wogóle nie żałuje, zwykli frajerzy piłkarzyki z Hutnika i ich koledzy
Dobrze się zachowałem myśle
  • 0
ciągła koncentracja... mając upatrzony cel.. walcze biegne przed siebie... w sercu CZERWIEŃ i BIEL !!

twardy1418048759
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 184 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Głowa do szycia - efekt wczorajszej imprezy na rynku w klubie MIDGARD, ale jestem z sibie dumny, zauważyłem że w loży obok szyją telefon maniurce z torebki, odrazu podbiłem i co to ma być k****, zaczęło się od słów, ale jak zobaczyłem że do kumpla ktoś tam sadzi "ty sk.urwysynie wypier.dalaj" odrazu tuba na ryj kolesiowi sadze, chłopa odrzuca, podbiega do mnie drugi to ja prosty z prawej - chłop pada, rozdupca stolik i kufle, nagle jest ich k**** 10 przy mnie, zasłaniam się jedną ręką i n a p ierdalam proste po ryjach i buty, i w pewnym momencie ktoś mi zadupcył czymś w głowe, albo popiołką albo kuflem, krew zaczęła mi tryskać, ale dobrze że akurat zlecieli się już bramkarze i kazali mi w y pi erdalać i im zresztą też, r ozku rwili mi głowe prostaki że mi się skóra rozeszła na boki centralnie z 10cm długości. Ale p******, wogóle nie żałuje, zwykli frajerzy piłkarzyki z Hutnika i ich koledzy

stefaN123, tak trzymaj :564:
  • 0
twardy- eksperyment

tigre0070
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2006 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Siłownia,Suple,MMA,SAA,GSM...no i moja Pani :-)

Napisano Ponad rok temu

bardzo dobrze tylko szkoda głowy...
  • 0

Penetrator
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 336 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bardzo dobrze. Nie nawidze takich frajerów co nie potrafią zarobić albo im się nie chce i kroją ludzi z kasy, kmórek lub poprostu kradną bo nie mają odwagi nawet obkroić. Szkoda, że Was więcej nie było bo byście ich przejechali jak stare k***y. Ech...szkoda słów skakałbym takim frajerom po łbach.
  • 0
24 lata na karku...czas zrobić z siebie bestię :)

stefaN123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1342 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

właśnie wruciłem ze szpitala, kilka szwów i opatrunek. Do 4 dni mam się zgłosić do swojego hirurga i on zadecyduje co robić dalej, do tego dostałem zastrzyk przeciw tężcowi i recepte na jeszce 1 do 24 godzin musze go wcisnąć. Wogóle jak mi wbijał znieczulenie pod skóre w głowe łeeeeeeeee przejebane uczucie.
Jebać frajerów w morde, jestem zadowolony :)
  • 0
ciągła koncentracja... mając upatrzony cel.. walcze biegne przed siebie... w sercu CZERWIEŃ i BIEL !!

dawid1920
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2884 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:kultuRystyka trojboj SAA

Napisano Ponad rok temu

Chłopaki ja studniówke mam 21ego, a w ten weekend zrobiłem małą przymiarke przed wielką libacją.

Piątek zbieram się z kumplami w centrum Katowic, około 6u chłopów. Walimy pod mostem 3 litry Starogradzkiej( ścierwo :D )
Po tej wódce juz miałem ładne loty i zaczęło się jaranie zielska, kumpel miał trójke, po połowie tego już nas tak porobiło, więc postanowiliśmy iść do jakiegoś miłego miejsca :)
Trafiliśmy na Club Jaazu. Zajebiście, wchodzimy a tu wszystkie stoliki zajęte. Koło kolesia, był tylko stolik DJa. Kumple od razu wbili bez zastanowienia. Kolo trochę posapał, ale ogólnie wyszło na nasze :D

Wrzucilismy jeszcze po dwa browarki i ide z kumpelm do kibla. Ziom zaczął żygać w kiblu, jak to zobaczyłem to ja to samo, cały kibiel zarzygany. Siedziałem tam chyba z pół godziny. Przyszli kumple i mnie wyciągnęli do stolika.

Dwóch ziomków już odpadło, głowy na stołach, ochrona zaczęła sapać. A oczywiście najlepszy motyw wieczoru należał do mnie.
Zakręciło mi się w łbie i puściłem pawia centralnie na stolik :D Barmanka w krzyk, ja nie wiem co się dzieje.

Kumpel złapał mnie za reke i wyprowadził, a reszta ziomków zaczęła dyskutować z ochroną i barmanką, żeby to posprzątali.
Kumple mali nie byli to szybko ustawili tą niby ochrone do pionu, barmanka krzyczy, że bandyci przyszli do clubu przez telefon i demolują lokal.
Wyszło na to, że trzebabyło się zwijać z tego miejsca :)

Sobota:
Wtaje rano i mówie sobie, KONIEc imprez. Telefon od kumpla i juz jesteśmy ustwieni na balety :D
Przed wejściem litr abolwenta na 3ech na rozgrzewke. Na baletach wrzuciliśmy po 4-5 kółek. W środku było pełno naszych ziomków. Żadnych zadym ani nic, naszczęscie :)
Parkiet nasz, a laseczki aż się pchały. Jedna za drugą. Wieczór miły, przyjemny, żadnych przypałów nie było.
6 rano powrót busem do domu( auta już na impry nie biore :P ), wstaje dzis ok 14ej i czuje się jak młody bóg :)

Nstępna impra, Studniówka w Brazylianie w Chorzowie w tą sobote...
  • 0
Ciągu mistrz i przykucania.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

Dawid: hehehehe Młody Bóg:D Ja jak stary ;-)
Stefan: konkretnie - ale szkoda, że 10 na 1... :/ Bierz kumpli i odsiecz...

• 0

stefaN123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1342 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bierz kumpli i odsiecz...

to nie w moim stylu.
Była afera, skończyła się i na tym koniec
  • 0

andrew3024
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 405 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:piłka nożna,kulturystyka,film

Napisano Ponad rok temu

stefaN123, szybkiego powrotu do zdrowia !! :okulary:
  • 0
Mistrz Świata i Mistrz Anglii !!

dyndel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2498 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak to jest na baletach ze przed butelka z tylca sie nie ochroni nawet najlepszy kozak

zycze dlaszych borut :-)
  • 0
''... są oni z kamieniami w rękach ... ulica, która przed nikim nie klęka ...''

tigre0070
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2006 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

stefaN123, wracaj szybko do zdrowia...

to nie w moim stylu.
Była afera, skończyła się i na tym koniec

i za to respekt :) też tak mam
  • 0

WIZARD1418048742
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1745 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:dietetyka, żywienie, języki obce, samochody, SW

Napisano Ponad rok temu

Stefan postawa obywatelska jak najbardziej prawidłowa:)
  • 0

avanger
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3006 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kobiety %-)

Napisano Ponad rok temu

stefaN123 - jestem z Ciebie dumny :064:

lac po mordach frajerow, ale tak to juz jest, ze jak z ludzmi bez honoru siem napier*** to zawsze czyms od tylu w glowe, kosa, czy inne ch*** wrrrrrrrrrr... :535:

glowa nie d parady, to siem szybko zagoi :]

dawid od samej twojej opowiesci :513: :PPP

pozdroffka dla kolednikow ;)
  • 0
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.

dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

adasko1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

zajebiscie kurwa zajebiscie nie ma to kurwa jak chujnia przed studniowka :( kurwa mam 21-ego studniowke czyli w sobote , a dzis o 13:35 dostaje wiadomosc od panienki na gadu ze kurwa pizda nie mzoe isc ze mna na studniowke..... kurwa mac jebana szmata nie mogla pozniej powiedziec :(::(:(::(:(:(:((((
co sie okazalo ze wczoraj dopiero o tym powiedziala starszym bo chchiala poprosic ich o kase na kreacje ..... starzy zabronnili isc nie dali kasy...... i wyjezdza do mnie z textem ze jak zasponsoruje jej kreacje to pojdzie...... no kurwa jak ona miala czelnosc piznac cos takiego....... pzreciez to sie kurwa w glowie nie misci ja pierdole i co ja teraz kurwa amc zrobie? a kurwa amc sie pytalem tyle razy czy starsi pozwolili jej isc, tak tak spoko pozwolili odpowiadala , no kurwa widze SPOKO wyszlo..... kurwa 4 dni mi zostaly i kurwa gdzie ja teraz panne jakas na studniowke znajde? kurwa zadna sie nie zgodzi bo kurwa pomysli ze kurwa nie mialem z kim isc i w ostatnije chwili szukam jak jebniety i huj kurwa wyjdzie z tego..... kurwa jestem zalamany :(::(:(:(L(:(:(: kurwa 90 PLN poslzo na szmate .... kurwa 4 litry jelcyna no ja pierdole ile bym mial na picie , kurwa co za szmata .... wrrrrrrr jak ja spotkam gdzie na miescie to zajebie kurwa amc..... ja pierdole skoro wiedziala ze takich ma starych ze moga jej nie pozwolic bo bylo sie tzreba 3 tygodnie kurwa mac temu pytac ich a nie kurwa wczoraj ...... kurwa napisala by mi wczoraj to bym dzis sie rozgladal bo jeden dzien to juz kurwa duzo , inna laska ktora bym zaprosil kurwa mogla by sobie pojsc cos kupic jeden dzien wiecej miala ..... a tak ja pierdole....... co ja mam kurwa zrobic...... zaplacilem huj kasa przepadnie , pojde sam..... ja pierdole jak to bedzie wygladac ....... wrrrr ja pierdole
kurwa precz ze SZMATAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Motoryzacja, kompy,sztuki walki, sex, kobitki, książki fantasy,muza techno

Napisano Ponad rok temu

wiesz co... kiepska sprawa mówiąc delikatnie

ale jak jesteś desperat to idź do jej starych i powiedz że mają ją
puścić na studniówkę i już. A chuj ci zależy i tak na dzień dzisiejszy
nie masz lepszego wyjścia... ja bym spróbował

pod warunkiem że wcześniej panny nie opierdoliłeś z tego powodu
bo jeśli tak to już chujnia na całego... :573:
  • 0

tigre0070
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2006 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

adasko, ostro się wkurwiłeś widzę....nie masz jakiejś dobrej koleżanki?niewiem...młodszej ,starszej która akurat nigdzie nie idzie?
hujowa akcja po maksie :/ olej tą panne i tyle...

szkoda kasy...
  • 0

kujsus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

BODYGUARD, puścić to by ją może puścili, ale ma kreację jej nie chcą dać z tego co wyczytałem...

Ja byłem w weekend na studniówce z dziewczyną (swoją) i sie pokłuciliśmy i gdzieś od 3.30 już się do końca baletów nie odzywaliśmy do siebie ani słowem...
  • 0