Problem- nie radze sobie kur**!!!
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Czuje dreszcz zapowiadajacego sie ARMAGEDDONU..wrrrrrr
trzeba bedzie sie opanowac na poczatku...
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Dobrze się zachowałem myśle
Napisano Ponad rok temu
stefaN123, tak trzymaj :564:Głowa do szycia - efekt wczorajszej imprezy na rynku w klubie MIDGARD, ale jestem z sibie dumny, zauważyłem że w loży obok szyją telefon maniurce z torebki, odrazu podbiłem i co to ma być k****, zaczęło się od słów, ale jak zobaczyłem że do kumpla ktoś tam sadzi "ty sk.urwysynie wypier.dalaj" odrazu tuba na ryj kolesiowi sadze, chłopa odrzuca, podbiega do mnie drugi to ja prosty z prawej - chłop pada, rozdupca stolik i kufle, nagle jest ich k**** 10 przy mnie, zasłaniam się jedną ręką i n a p ierdalam proste po ryjach i buty, i w pewnym momencie ktoś mi zadupcył czymś w głowe, albo popiołką albo kuflem, krew zaczęła mi tryskać, ale dobrze że akurat zlecieli się już bramkarze i kazali mi w y pi erdalać i im zresztą też, r ozku rwili mi głowe prostaki że mi się skóra rozeszła na boki centralnie z 10cm długości. Ale p******, wogóle nie żałuje, zwykli frajerzy piłkarzyki z Hutnika i ich koledzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jebać frajerów w morde, jestem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
Piątek zbieram się z kumplami w centrum Katowic, około 6u chłopów. Walimy pod mostem 3 litry Starogradzkiej( ścierwo )
Po tej wódce juz miałem ładne loty i zaczęło się jaranie zielska, kumpel miał trójke, po połowie tego już nas tak porobiło, więc postanowiliśmy iść do jakiegoś miłego miejsca
Trafiliśmy na Club Jaazu. Zajebiście, wchodzimy a tu wszystkie stoliki zajęte. Koło kolesia, był tylko stolik DJa. Kumple od razu wbili bez zastanowienia. Kolo trochę posapał, ale ogólnie wyszło na nasze
Wrzucilismy jeszcze po dwa browarki i ide z kumpelm do kibla. Ziom zaczął żygać w kiblu, jak to zobaczyłem to ja to samo, cały kibiel zarzygany. Siedziałem tam chyba z pół godziny. Przyszli kumple i mnie wyciągnęli do stolika.
Dwóch ziomków już odpadło, głowy na stołach, ochrona zaczęła sapać. A oczywiście najlepszy motyw wieczoru należał do mnie.
Zakręciło mi się w łbie i puściłem pawia centralnie na stolik Barmanka w krzyk, ja nie wiem co się dzieje.
Kumpel złapał mnie za reke i wyprowadził, a reszta ziomków zaczęła dyskutować z ochroną i barmanką, żeby to posprzątali.
Kumple mali nie byli to szybko ustawili tą niby ochrone do pionu, barmanka krzyczy, że bandyci przyszli do clubu przez telefon i demolują lokal.
Wyszło na to, że trzebabyło się zwijać z tego miejsca
Sobota:
Wtaje rano i mówie sobie, KONIEc imprez. Telefon od kumpla i juz jesteśmy ustwieni na balety
Przed wejściem litr abolwenta na 3ech na rozgrzewke. Na baletach wrzuciliśmy po 4-5 kółek. W środku było pełno naszych ziomków. Żadnych zadym ani nic, naszczęscie
Parkiet nasz, a laseczki aż się pchały. Jedna za drugą. Wieczór miły, przyjemny, żadnych przypałów nie było.
6 rano powrót busem do domu( auta już na impry nie biore ), wstaje dzis ok 14ej i czuje się jak młody bóg
Nstępna impra, Studniówka w Brazylianie w Chorzowie w tą sobote...
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Stefan: konkretnie - ale szkoda, że 10 na 1... Bierz kumpli i odsiecz...
Napisano Ponad rok temu
to nie w moim stylu.Bierz kumpli i odsiecz...
Była afera, skończyła się i na tym koniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zycze dlaszych borut :-)
Napisano Ponad rok temu
i za to respekt też tak mamto nie w moim stylu.
Była afera, skończyła się i na tym koniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lac po mordach frajerow, ale tak to juz jest, ze jak z ludzmi bez honoru siem napier*** to zawsze czyms od tylu w glowe, kosa, czy inne ch*** wrrrrrrrrrr... :535:
glowa nie d parady, to siem szybko zagoi
dawid od samej twojej opowiesci :513: :PPP
pozdroffka dla kolednikow
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
co sie okazalo ze wczoraj dopiero o tym powiedziala starszym bo chchiala poprosic ich o kase na kreacje ..... starzy zabronnili isc nie dali kasy...... i wyjezdza do mnie z textem ze jak zasponsoruje jej kreacje to pojdzie...... no kurwa jak ona miala czelnosc piznac cos takiego....... pzreciez to sie kurwa w glowie nie misci ja pierdole i co ja teraz kurwa amc zrobie? a kurwa amc sie pytalem tyle razy czy starsi pozwolili jej isc, tak tak spoko pozwolili odpowiadala , no kurwa widze SPOKO wyszlo..... kurwa 4 dni mi zostaly i kurwa gdzie ja teraz panne jakas na studniowke znajde? kurwa zadna sie nie zgodzi bo kurwa pomysli ze kurwa nie mialem z kim isc i w ostatnije chwili szukam jak jebniety i huj kurwa wyjdzie z tego..... kurwa jestem zalamany ::(:(L(:(: kurwa 90 PLN poslzo na szmate .... kurwa 4 litry jelcyna no ja pierdole ile bym mial na picie , kurwa co za szmata .... wrrrrrrr jak ja spotkam gdzie na miescie to zajebie kurwa amc..... ja pierdole skoro wiedziala ze takich ma starych ze moga jej nie pozwolic bo bylo sie tzreba 3 tygodnie kurwa mac temu pytac ich a nie kurwa wczoraj ...... kurwa napisala by mi wczoraj to bym dzis sie rozgladal bo jeden dzien to juz kurwa duzo , inna laska ktora bym zaprosil kurwa mogla by sobie pojsc cos kupic jeden dzien wiecej miala ..... a tak ja pierdole....... co ja mam kurwa zrobic...... zaplacilem huj kasa przepadnie , pojde sam..... ja pierdole jak to bedzie wygladac ....... wrrrr ja pierdole
kurwa precz ze SZMATAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ale jak jesteś desperat to idź do jej starych i powiedz że mają ją
puścić na studniówkę i już. A chuj ci zależy i tak na dzień dzisiejszy
nie masz lepszego wyjścia... ja bym spróbował
pod warunkiem że wcześniej panny nie opierdoliłeś z tego powodu
bo jeśli tak to już chujnia na całego... :573:
Napisano Ponad rok temu
hujowa akcja po maksie olej tą panne i tyle...
szkoda kasy...
Napisano Ponad rok temu
Ja byłem w weekend na studniówce z dziewczyną (swoją) i sie pokłuciliśmy i gdzieś od 3.30 już się do końca baletów nie odzywaliśmy do siebie ani słowem...