superanabolon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Opisz ten cykl bo widze, że już jest nieprawidłowy jak chcesz teścia dorzucać w połowie.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 zastrzyk na tydzien deki +metke 3-4 tabletki dziennie jak skonczy sie metka czyli metka wychodzi na 1 miesiac czyli wychodzi ze metke zjem przy 5 zastrzykach deki zaczynam brac testosteron co 2 dni tescia bede bral po 07 ml czyli wychodzi ze tescia bede mial 14 zastrzykow to wychodzi ze tescia starczy na 28 dni to wychodzi ze tescia bede bral z kolejnymi 5 zastrzykami deki to taka moja rozpiska jak cos zle to doradz mi cos dziekowka z gory + dotego jem odzywki weglowodan i bialko a na koniec mam przygotowana kreatynke pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cykl : meta + meta - czy to możliwe?
- Ponad rok temu
-
stanozolol i libol
- Ponad rok temu
-
Wszelkie informacje na temat Mety (poprawka)
- Ponad rok temu
-
deca i bóle
- Ponad rok temu
-
Zmiana zachowania człowieka po koksach.
- Ponad rok temu
-
Co myślicie o takim zestawie?
- Ponad rok temu
-
CO NA PIERWSZY CYKL ??? HELP ME!